torstai 5. syyskuuta 2019

10 X TÄNÄ SYKSYNÄ AION


Tänä syksynä aion...

1. Lähteä reissuun ensi viikolla! Vitsit, että tätä reissua on meinaan ootettu. Tuun kertomaan vähän tarkemmin vielä tästä matkasta ennen lähtöä.

2. Kuvata mahdollisimman paljon asukuvia blogiin. Syksy on varmaankin mun lemppari vuodenaika pukeutumisen suhteen, kun pääsen käyttämään kaikkia ihania takkeja sekä bleisereitä!

3. Tehdä töitä. Oon tykännyt tosi paljon tästä balanssista, minkä oon saanut työn, blogin ja vapaa-ajan ympärille tehtyä. Välillä meen ihan sekaisin päivistä, kun ei tarvitse elää vain viikonloppujen varassa, vaan ne arkipäivät saattaa olla se sun viikonloppu. Tykkään niin tästä järjestelystä mun elämässä tällä hetkellä ja se sopii mulle niin hyvin!

4. Mennä lokakuussa Ariana Granden keikalle. En voi käsittää, että tähän on enää vain tasan kuukausi aikaa!? Ostin liput viime vuoden joulukuussa ja voi huhhuh, miten aika rientää. Oon niin innoissani, että meinaan haljeta - en voi uskoa, että nään Arianan livenä! Se nainen ja hänen musiikki merkitsee mulle niiiin paljon, ettei kukaan varmaan pysty sitä ymmärtämään. :D

5. Mennä kuvailemaan ruskaa jonnekin upeaan mestaan. Viime vuonna Ruskilankoski toimi tähän tosi hyvin, joten voi olla, että suuntaan sinne tänäkin vuonna.


6. Katsoa telkkaohjelmia. Vain elämää, Sohvaperunat, Big Brother, Huuma... mitä kaikkea vielä? Syksy on todellakin sitä aikaa, kun saa ihan luvan kanssa jäädä sinne sohvan nurkkaan kyttäämään telkkaa. :D

7. Käydä muutamissa pr-tapahtumissa. Kesällä näiden suhteen on aika hiljaista, joten on kivaa taas päästä käymään erilaisissa tapahtumissa moikkaamassa bloggaajakollegoita.

8. Tehdä blogitöitä. Kesä on yhteistyön tiimoilta aika hiljaista aikaa, mutta nyt syksyllä on aika taas palata sorvin ääreen!

9. Käydä Habitare-messuilla. Mun Instassa on tällä hetkellä meneillään arvonta, missä voi voittaa liput kyseisille sisustusmessuille.

10. Juhlia muutamia synttäreitä! Muutenkin loppuvuosi tuntuu olevan aina juhlien aikaa. 

Kauluspaita - Kirppis / Shortsit - Gina Tricot / Laukku - Marimekko / Kengät - CDG X Converse

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa -kivoja pikkujuttuja, tv-ohjlemista messuihin ja vähän isompia matkapiristyksiä :) Ja normaalia arkea töiden parissa, sekin on tärkeää :) Hienoja kuvia myös tässä postauksessa, ruskakuvia odotan myös!:)
    Ihanaa viikonloppua!<3 Oli kiva lukea suunnitelmistasi!:)
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST