maanantai 5. elokuuta 2019

TAUKO


Mä en edes tiedä miten mä aloittaisin tän. Oon mun blogihistorian aikana jo niin monta kertaa joutunut kirjoittamaan teille, että hei - elämässä taas tällaista ja tällaista, nyt en pysty muuhun kuin taukoon blogista. Ja tässä ollaan taas.

Mun elämä muuttui taas kertaheitolla, ihan odottamatta, ilman ennakkovaroitusta. Oon huomannut, että aina kun sanon olevani oikeasti edes vähän onnellinen, ei mene kauaa kun kaikki taas kaatuu päälle. Niin kävi nytkin.

Mun voimat on tällä hetkellä lopussa ja joudun valitettavasti ottamaan pienen breikin kirjoittelusta. En tiedä vielä kuinka kauan olen pois, mutta mä tuun takaisin. Jossain vaiheessa, kun pystyn taas. Mä en vaan pysty postailemaan kaikkea kivaa, ihanaa ja inspiroivaa, jos mun elämä on sillä hetkellä suoraan sanottuna helvettiä.

Mun sydän on tällä hetkellä palasina. Mä oon niin surullinen, ihan helvetin surullinen. Mun elämä on pelkkää pelonsekaista tunnetilojen vuoristorataa ja kyyneleitä. Kaikki on tosi ylösalaisin just nyt, enkä tiedä elämästäni huomisesta pidemmälle. Jos tiedän edes sitäkään. Oon niin loppu. Mun elämässä on nyt ihan liikaa surua päivästä toiseen. Tää tuska ei vaan ikinä lopu.

Mä toivon, että kaikki kääntyisi vielä parhain päin. Mä niin toivon sitä. Enemmän kuin mitään tällä hetkellä. 

Te, lukijat, ootte mulle niin tärkeitä. Kiitos kaikesta mitä ootte tuoneet mun elämään. Palataan taas, kun jaksan.

Emilia

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST