torstai 15. elokuuta 2019

SYNTTÄRIMEIKKI - PEACHY GLOW


En oo pitkiin aikoihin tehnyt mitään näyttävämpää meikkiä, joten nyt viime viikkoisten synttäreiden kunniaksi päätin väsätä jotain vähän erilaisempaa! Mulla oli ihana oranssi mekko päällä, joten päätin tehdä oranssin-persikkaisen silmämeikin ja hehkuvan pohjan.


Mun luottomeikkivoide niille päiville - jolloin tarvitsen super kestävää ja peittävää pohjaa - on tämä Beautyblenderin Bounce -meikkivoide. Meikkivoide on puolimatta, mutta tykkään tosi hehkuvasta pohjasta, joten sekoitin meikkivoiteen sekaan tätä Kicksin voidemaista highlighteria, joka on täydellinen! Harmikseni tää tuubi on tosi pieni ja tykkään vähän liikaakin läträtä tällä, joten kohta pitää varmaan mennä taas Kicksiin ostoksille. Laitoin highlighteria myös dekolteelle ja tää toimi loistavasti myös siinä.

Beautyblender meikkivoide saatu pr-lahjana.


Koska pelkkä nestemäinen highlighter ei vissiin ole tarpeeksi, sipaisin vielä kasvoille ja dekolteelle tätä Kicksin Festival Collectionin highlighteria. Tykkään tosi paljon tän väristä, joka ei oo liian kultainen, muttei myöskään väritön, jolloin tää sulautuu kasvoihin erittäin hyvin. 

Highlighter saatu pr-lahjana.


Silloin harvoin kun teen värikkäitä luomivärejä, käytän oikeastaan aina tätä Nyxin Ultimate palettia. Käytin luomille ensimmäisen rivin viimeistä sävyä ja sekoitin siihen myös viimeisen rivin kolmatta sävyä, joka teki oranssiin hieman persikkaista vivahdetta. 


Huuliin laitoin mun uusinta lempparia, eli Macin Feeling Myself -huulipunaa. Oon yleensä aina liputtanut mattahuulipunien puolesta, mutta nyt päätin ostaa creme-huulipunan ja oon aivan myyty. Huulet ei kuivu päivän mittaan rumiksi, mutta tätä taas joutuu lisäilemään ahkerammin, sillä tää tosiaan lähtee pois kun syö ja lasin reunaan jää tästä huulipunasta jäljet. Tää väri on kuitenkin täydellinen, sillä rakastan yli kaiken lämpimiä, toffeemaisia nudepunia ja en tykkää yhtään, jos huulipuna taittaa edes vähän vaaleanpunaiseen, sillä mun mielestä sen väriset sävyt ei sovi mulle yhtään. 

Tällaisessa lookissa vietin siis 22-vuotis synttärini! Kivaa vaihtelua neutraaliin arkimeikkiin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST