tiistai 20. elokuuta 2019

SYKSYN TUNTUA


''Siis alkaako jo elokuussa lehdet putoamaan puista?'' On ollut varmaan kysytyin kysymys mun päässä viime aikoina. En ollut jotenkin yhtään varautunut siihen, että tosiaan se alkusyksy tekee tuloaan jo näin elokuussa. Jotenkin miellän elokuun vielä kesäkuukaudeksi, joten pimenevät illat ja keltaisista lehdistä täyttyvä maa on jotenkin tänä vuonna tuntunut erittäin oudolta. En oo toden totta ihan vielä valmis syksyyn, mutta yhtä juttua mä rakastan syksyssä ja se on syysmuoti!

Tää loppukesä ja alkusyksy on siitä pukeutumisen kannalta kivaa aikaa, kun voi kulkea vielä hyvin paljain säärin, mutta yläosaksi voi laittaa jo pitkähihaista bleiseriä taikka neuletta. Nyt on myös oiva aika käyttää mun lempparikomboa, eli midihametta ja neuletta! Toivon, että ehdin tänä syksynä kuvaamaan teille paljon asukuvia, sillä ideoita ja inspiraatiota löytyy nyt yllin kyllin! Ootte varmasti myös huomanneet mun rakkauden erilaisia takkeja kohtaan, joten nyt pääsen taas käyttämään kaikkia ihania takkeja, joita eteisen naulakko pursuaa ja henkareita pitäisi mennä taas ostamaan lisää. Obsessed much? 

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! Viikonloppu ja alkuviikko on mennyt mulla vähän päin prinkkalaa, mutta eiköhän joskus se aurinko paista tänne risukasaankin. :D

Bleiseri - Kirppis / Toppi - Bik Bok / Shortsit - Kirppis / Laukku - Kirppis / Kengät - Puma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST