sunnuntai 11. elokuuta 2019

IHANA SYNTTÄRIPÄIVÄ

Alkuun: kiitos kaikille kaikesta tuesta ja viesteistä liittyen viime postaukseen. En halua puida asiaa tämän enempää julkisesti, mutta asioilla on tapana järjestyä - tavalla tai toisella. Elän nyt päivä kerrallaan ja yritän saada taas palaset takaisin yhteen. 


Vietettiin eilen mun synttäreitä ja oli niin täydellinen päivä, että meen vieläkin ihan sanattomaksi. Olin todellakin kaiken tän tarpeessa ja hirveiden viime päivien jälkeen meinasin pakahtua onnesta, kun sain kokea jotain tällaista. Mentiin tyttöjen kanssa Marsaanan ja Bik Bokin järjestämään BIKBOKXFESTIVAL -tapahtumaan, joka oli Kuunari Kathrina purjelaivalla. Ei olis parempaa päivää tää tapahtuma saanut ja oli kyllä todellakin juhlafiilis!


Tapahtumassa lanseerattiin Bik Bokin uudet Peachy-farkut ja voin lämpimästi suositella näitä farkkuja, mikäli omistaa vähän leveämmän lantion, mutta taas kapean vyötärön. Istuu täydellisesti!

Vietettiin purjelaivalla melkein neljä tuntia kavereiden kanssa höpisten ja ihanasta tunnelmasta nauttien. Ja sää oli mitä parhain! En muistaisi, että ikinä ois mun synttäreinä ollut mitenkään huono ilma. Oli niin kuuma, että tarkenin tolla mun oranssilla mekolla aivan hyvin. Täydellistä!


Oli niin ihana päästä myös näkemään tuttuja sekä tyyppejä, joita en oo ennen nähnyt. Pääsin tutustumaan taas aivan ihaniin ihmisiin ja oon niin kiitollinen, että saan kokea tällaista. Tuntuu, että mun sanat ei riitä todellakaan kertomaan sitä, kuinka kiitollinen oikeasti saan olla siitä, että saan kirjoittaa tätä blogia ja mihin kaikkeen tää on mun elämääni vienyt. 


Tapahtuman jälkeen käytiin perinteisillä synttäripizzoilla Putte'sissa, jonka jälkeen lähdin Janinalle päin, jonne muut olivat menneet jo edeltä. Mulla ei ollut mitään aavistustakaan mistään ylläreistä, mutta ihanat tytöt oli ovella mua vastassa kakun, kukkakimpun ja onnittelulaulun kera. Olin niin häkeltynyt, että aloin vaa itkemään :D. Video tästä löytyy mun Instagramista summer '19 -kohokohdasta ja vielä tänään hetken ajan myös Storysta. Mulle ei oo ikinä järjestetty mitään yllätyksiä, joten olin ihan ymmälläni koko tilanteesta ja en tajunnut yhtikäs mitään mistään seuraavaan puoleen tuntiin! Oon niin onnellinen, että oon saanut tutustua näihin ihmisiin. He jaksaa piristää mua aina ja on aina mun tukena.


Kaiken kaikkiaan oli aivan ihana synttäripäivä - en muista milloin viimeksi mulla ois ollut näin hauskaa ja näin rakastettu olo. Tää oli aivan täydellinen lopetus tälle kesälle ja nyt voin alkaa henkisesti valmistautumaan tulevaan syksyyn. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille jotka olitte mun päivässä mukana ja kiitos kaikista onnitteluista. Oon sanaton kaikesta. Kiitos 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST