torstai 1. elokuuta 2019

HEINÄKUUN PARHAAT

Ja niin on heinäkuu taputeltu ja elokuuta jo mennään! Oon bongannut tosi monista blogeista näitä ''kuukauden parhaat'' postauksia, jossa käydään läpi kuukauden parhaimpia juttuja ja hetkiä. Pitäisikö toteuttaa tämä postaus aina kuukauden vaihduttua, sillä näitä on mun mielestä tosi kiva tehdä ja myös lukea muiden blogeista!


Heinäkuun paras...

Hetki: Ehdottomasti kavereiden kanssa vietetty päivä Yyterissä. Oli niin ihana fiilis ja todella kiitollinen olo ihanista ihmisistä mun ympärillä. 

Kauneusjuttu: Lumenen Beauty Serum meikkivoide, joka on just täydellisen kevyt kesämeikkivoiteeksi ja antaa ihon hengittää. Myös Mon Sunin Saturday Skin Potion vartaloöljy on ollut kovassa käytössä!

Ruoka: Erilaiset salaatit. Mun lemppari tällä hetkellä on niinkin yksinkertainen kuin fetaa ja leipäjuustoa friséesalaatin sekä kurkun kera.

Asuste: Hellehattu, joka näkyy näissäkin kuvissa, aurinkolasit ja simpukkakorut!

Hankinta: Vaatehöyrytin. Oon puhunut niin kauan sen hankkimisesta ja nyt vihdoin sain aikaiseksi ostaa sen! Ei enää ryppyisiä vaatteita mun päälle, kiitos.

Onnistuminen: Työrintamalle kuuluu nyt hyvää ja muutama kivi taas vierähti sydämeltä, kun kuulin hyviä uutisia.Biisi: Beyoncen Find your way back sekä Mood 4 Eva. Täydelliset kesäbiisit!

Vaate: Tässä postauksessa näkyvä aleista löydetty mekko. Toi on niin ihana ja niin mun näköinen!

Juoma: Pepsi Max, Fanta Metsämarja sekä kivennäisvesi. 

Löytö: Kallio Kierrättää -ryhmästä bongaamani takki sekä bleiseri. Nämä kyseiset löydöt näkyi tässä arkikuvapostauksessa!

Podcast: Nonsense sekä Poks. Nonsensen ''Kirje 15-vuotiaalle itselleni'' ja Poksin ''Status: parisuhteessa'' jaksot todellakin kolahti. Suosittelen kuuntelemaan!

Suunnitelma: Ollaan suunniteltu meidän ensi kuussa koittavaa roadtripiä Italiaan ja en malttaisi millään odottaa! Lennot on nyt buukattu, joten seuraavaksi hotellit ja auton vuokraus. Lisäksi ensi viikolla olevia synttäreitäni ollaan suunniteltu ja näillä näkymin on tiedossa kiva päivä ystävien kesken!2 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä kivoja!:) Varmasti myös itselle tuo hyvää mieltä palata niihin parhaimpiin juttuihin. Just loman loputtua en vaan voisi tehdä tätä -kesään mahtui niin paljon parhaita hetkiä, että olisi ihan mahdotonta valita :D <3 Ihana ongelma!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! :) Oli kyllä vähän vaikeuksia valita juttuja ja hetkiä tähän... :D Kiitos kommentistasi ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST