torstai 29. elokuuta 2019

ELOKUUN PARHAAT


Elokuun paras...

Hetki: Ehdottomasti kavereiden kesken vietetty synttäripäivä! Oli niin huikee päivä, et vieläkin tulee vaan hymy huulille, kun mietin sitä päivää ja sitä fiilistä, mikä fiilis mulla oli koko sen päivän.

Kauneusjuttu: Ripsien kestotaivutus Yumi-lashes tekniikalla. Oon tästä ennenkin täällä blogin puolella puhunut, mutta en pysty olla hehkuttamatta! Pk-seutulaiset: jos ootte ikinä miettineet kestotaivutuksen ottoa, suosittelen ehdottomasti Blue Lagoonia.

Ruoka: Oon jotenkin syönyt viime aikoina tosi paljon pastaa, joten sanotaan vaikka se sitten!

Asuste: Kaikki erilaiset pinnit. Niitä on tullut hankittua kesän aikana jotenkin super paljon.

Hankinta: Marimekon Karla-laukku, joka vilahti tässä postauksessa.

Oivallus: Että aina kun sanoo tuntevansa olonsa edes vähän onnelliseksi, se ei pidä kauaa. Tää on tullut todettua niin monesti, että ehkä on vaan parempi, ettei sano sitä ääneen, kun kaikki kaatuu päälle mystisesti heti jos niin sanoo. En nyt tiedä onko tää ihan paras oivallus, mutta oikeastaan mitään muutakaan en tähän keksi.


Biisi: Ariana Granden ja Social Housen Boyfriend!

Vaate: Pakko sanoa että tää kuvissa näkyvä mekko! Löysin sen alennusmyynneistä ja tykkään niin paljon tän materiaalista, joka on vähän neulosmainen. Pääsee ehdottomasti parin viikon päästä starttaavalle reissulle mukaan!

Juoma: Kaikenlaiset sitruunalimonadit. Nam!

Löytö: Kirppikseltä löytämäni Marimekon Unikko-laukku, joka näkyy tässä postauksessa. Jo toinen Marimekon laukku elokuuhun!

Sarja: Aloitin katsomaan Sinkkuelämää -sarjaa uudelleen, joten sanotaanpa vaikka se! Salkkarit palasi myös kesätauolta, joten pääsen taas mun guilty pleasure -sarjan pariin. :D

Suunnitelma: Ollaan mietitty jonkinlaista kylpyläreissua, sillä oon käynyt kylpylässä viimeksi talvella 2017, joten ehkä on nyt korkea aika käydä piipahtamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST