sunnuntai 18. elokuuta 2019

26 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Aamuvuorossa töissä! Toi kettinkivyö on super cool.

2. Äidin ostama synttärikimppu. 


3 & 4. Oon ollut niin tyytyväinen näihin ripsien kestotaivutuksiin! Näissä kuvissa ripset on ilman mitään meikkiä. Aion kyllä ehdottomasti mennä ottamaan nämä myös toisen kerran, sillä nää on niin helpot ja ei kulu niin paljoa aikaa meikin tekoon. Ripsienpidennykset on ehkä mulle vähän liian näyttävät, joten nämä oman ripsen taivuttelut taitaa olla mun juttu. Nää on ollut mulla nyt yli kaksi viikkoa ja toivon, että nää pysyisi edes sen kuukauden.


5 & 6. Metsälenkillä Maxin kanssa. Ruskilankosken alueet on mun lemppari lenkkeilykohteita Satakunnan hoodeilla!


7. Mikä katse - mun rakas. 

8. Tämä mun lempparitakki oli vähän liian lämmin tuona päivänä. Jotenkin sitä ajattelee, että alle 20 asteen lämpötilat on jo hyytävän kylmiä, mutta aina ulkona tuleekin sitten kuuma. :D


9. Uusin kirppislöytö: ihana Marimekon laukku!

10. Ostin lähikaupasta näitä avomaan mansikoita ja nää on ihan törkeen hyviä! Mä tykkään kaikkein eniten pienistä ja kirpeistä mansikoista ja sitä nää todellakin on. 


11 & 12. Synttärilook! Kirjoittelin itseasiassa ihan oman postauksen mun synttäreistä, jotka voit käydä lukemassa täältä.


13 & 14. Ootteko käyneet jo testaamassa näitä Bik Bokin uutuusfarkkuja Peachyja? Nää on ollut ihan megasuosittuja enkä ihmettele. Nää eroaa Bik Bokin Higherista siten, että nämä on täydelliset niille, jolta löytyy vähän enemmän lantiota ja peppua, mutta vyötärö on kapea. Plussaa myös nilkkapituus, sillä ne on mulle just oikean pituiset. :D


15 & 16. Ihanat tytöt osti mulle synttärikimpun ja syötiin Daim-kakkua sekä bruschettoja yhdessä! Tuikkukynttilät menee myös ihan hyvin kakkukynttilöistä. :D


17. Ostin itselleni uudet popot syksyksi ja nää löytyi Pumalta! Tarkemmin nää on Thunder Nature -mallistoa.

18. Aloin katsomaan Sinkkiksiä taas alusta ja voi vitsit, tää on niin hyvä sarja ja naurattaa aina! 


19 & 20. Viime aikojen kokkailuja! Mozzarella-basilikapastaa salaatilla ja tortilloja tofulla. Nam!


21. Mun luottolook viime päivinä; kevyt meikkivoide, highlighteria, kulmat ojennukseen, huulipunaa ja I'm ready! 

22. Kääks - siis onko syksy jo täällä?


23 & 24. Käväistiin tällä viikolla Iittala & Arabia Design Centressä ja muutamia juttuja tarttui mukaan - niistä lisää ensi viikolla!


25. Tää Unikko-jakkara on täydellinen!

26. Mä en oikeastaan piittaa ollenkaan mistään Nocco tai Celsius -juomista, mutta tää oli oikeasti tosi hyvää - voisin ostaa toistekin. Tosi usein tällaisissa juomissa on sellainen hirveä jauhomainen jälkimaku, mutta tässä ei sitä ollut. Niin raikas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST