sunnuntai 25. elokuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Hymy herkässä! Lähdin näkemään mun kavereita, kun olin länsirannikolla päin käymässä.

2. Ihanat oli ostaneet mulle synttärilahjan ja mulla ei ollut tästä mitään hajua, aattelin että synttärit on jo juhlittu ja olin ihan unohtanut jo oikeastaan koko synttärit. Lahja meni ainakin ihan nappiin - kiitos tytöt!


3 & 4. Milli alkoi saamaan viime viikolla outoja kohtauksia, jotka muistutti tosi paljon epilepsiakohtauksia. Viikonloppuna ei päästy menemään eläinlääkäriin, koska tuollapäin viikonloppuna eläinlääkäriin meno ei ole ihan niin yksinkertaista kuin vaikkapa täällä Helsingissä. Paikan päälle olisi päässyt, mutta mitään ei oikeastaan pystyttäisi tekemään kun vain akuuttitapauksissa, joten odoteltiin sitten viikonlopun yli ja toivottiin parasta. Oli henkisesti tosi raskas viikonloppu, kun valvoin Millin kanssa yöt ja odotin aina, koska seuraava kohtaus tulee. 

Maanantaina päästiin vihdoin lääkäriin ja saatiin epilepsialääkkeet mukaan. Vielä ei tiedetä onko kyseessä epilepsia vai esimerkiksi jotain vakavempaa - esimerkiksi kasvain - mutta lääkkeet ovat ainakin toistaiseksi auttaneet ja kohtauksia ei ole enää tullut. Millillä alkaa olemaan jo ikää kymmenen vuotta ja hän on ollut tähän asti ihan terve, joten kai ikä alkaa sitten painamaan. Nyt peukut pystyyn, että Milli pysyisi terveenä!


5. Käytiin katsomassa leffoissa Annabelle Comes Home ja mun mielestä se oli aika koominen leffa ja siinä oli kyllä todellakin kaikki kliseiset kauhuleffojen jutut. No, oli sentään viihdyttävää katsoa!

6. Nyt löyty sopivan iso scrunchie mun jättitukalle :D.


7 & 8. Metsästettiin myös auringonkukkapeltoa ja viime vuonna olleessa paikassa ei kasvanut nyt ollenkaan kukkia, joten jouduttiin jatkamaan etsintöjä. Pelto löytyi loppujen lopuksi ja ai että oltiin onnellisia! Kuvia tuolta auringonkukkapellolta on tulossa tänne blogiin vasta myöhemmin, mutta mun Instagramista voi jo käydä katsomassa parit kuvat.


9. Käytiin syömässä Pancho Villassa ja tää mesta ei ihan mun suosikiksi päässyt. Vegeburgeri oli ihan jees, mutta ei mitenkään ihmeellinen.

10. Bussista napattu kuva. Oli jotenkin tosi ihana fiilis kun olin tulossa takaisin Helsinkiin! Auringonlasku värjäsi pilvet vaaleanpunaisiksi ja pian niiden jälkeen tuli tämä upea sumu, jota harvoin kyllä näkee! Kuulokkeista soi vielä Frank Ocean, joten tunnelma oli taattu.


11 & 12. Torstain asua! Mulla ei ollut yhtään mielikuvitusta pukeutua mitenkään erikoisemmin, joten turvaudun mun lemppareihin pellavableiseriin, leveisiin housuihin, lenkkareihin ja aurinkolaseihin. Toimii aina!


13 & 14. Lahjakortti pääsi heti käyttöön ja tiesin heti sen saatuani, että mitä haluan vihdoin ostaa! Oon haaveillut tästä Karla-laukusta jo ikuisuuden, mutta en oo vaan raaskinut ostaa sitä. Nyt tuli siis sen aika ja oon super onnellinen ostoksestani! Pallottelin kauan tämän normaalin ja Pikku-Karlan välillä, mutta päädyin tähän isompaan siksi, koska mulla on entuudestaan niin paljon pikkulaukkuja, joten tarve tällaiselle vähän isommalle kyllä oli! Tänne saa kätevästi kamerankin mahdutettua, joka on iso plussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST