torstai 18. heinäkuuta 2019

TARINOITA INSTAGRAM-KUVIEN TAKAA

Oon nähnyt blogeissa niin paljon näitä hauskoja postauksia, jossa kerrotaan tarinoita ja totuuksia Instagram-kuvien takaa ja ajattelin, että multa ei löytyisi juurikaan mitään kerrottavaa mun kuvista, mutta kyllähän niitä muutama löytyi sittenkin. Ajattelin tulla jakamaan nämä muutamat tarinat teidän kanssa, joten täältä pesee!


1. Napattiin tämä kuva alkukesästä Porin Ankkiksella ja mun Instasta löytyy itseasiassa viime vuodelta lähes identtinen kuva ja halusin ottaa samanlaisen myös tänä vuonna. Saavuttuamme Ankkikselle meidän vakkaripaikalla oli muuta väkeä, joten siirryimme toiseen paikkaan ja odoteltiin, jos päästäisiin siihen vähän myöhemmin. Hetken päästä siirsimme piknikkimme tähän vakkaripaikalle ja päätettiin, että otetaan parit kuvat ja heitetään sen jälkeen talviturkit. Näitä meidän kuvaussessioita katseli vierestä erittäin kiinnostuneesti pienet pojat, jotka huuteli vierestä ''vähä kuvii iigeesee'' ''hyvä kuva tulee'' ja kaikkea muuta löpinää. :D Oli varmaan mielenkiintoista seurata meidän photoshootteja...


2. Oltiin Eetun kanssa istumassa Mustikkamaan kallioilla iltaa ja halusin, että otettaisiin parit yhteiskuvat, koska niitä niin harvoin tulee enää otettua. Eetulla jäi aurinkolasit kotiin, joten kuvista tuli aika mielenkiintoisen näköisiä, kun toinen ei pystynyt katsomaan kameraan. :D 


3. Istuskeltiin kavereiden kanssa Porissa terassilla ja otettiin meidän coolien drinkkien kanssa parit kuvat. Takana istuvat ihmiset näkyi ehkä vähän liian tarkasti, joten oli pienen työn takana saada mut olemaan sellaisessa asennossa, että he eivät näkyisi taustalla. Käsi peittää kätevästi toisen istuskelijan kasvot :D. Lasi oli myös täytetty niin piri pintaan, että hyvä ettei läikkynyt päälle!


4. Tästä kuvasta onkin jo aikaa! Bongasin meidän kotipihan lähettyviltä muka hienon risupellon ja kysyin Ainolta ja Hennalta, josko mentäisiin ottamaan siellä parit ''artsyt'' kuvat. Noh, Ainolla ja Hennalla vähän kesti ja tajusin, että aurinko laskee ihan juuri ja alkoi tulemaan jo todella hämärää. Saavuttuamme tänne risupellolle tajusin sen olevan kaukana hienosta, mutta päätettiin silti yrittää ottaa muutamat kuvat. Oli jo niin hämärää, että mun kamera ilmoitti, että pitäisi käyttää salamaa kuvan ottamiseen! Vaihdeltiin muistikortteja kamerasta toiseen ja yritettiin saada edes se yksi hyvä otos ja noh, tällainen sieltä sitten tuli: epätarkka ja hämärä kuva, jota on muokattu ihan liikaa. :D


5. Jo toinen Mustikkamaan otos tähän postaukseen! Olin äidin kanssa lenkillä ja piti ottaa samalla Instaan kuva muutamista urheiluvaatteista. Äitini ei hirveästi ole kuvaillut, joten otin hänestä ensin muutamat testikuvat ja meinasin jo siinä vaiheessa luovuttaa. :D Tuolloin oli tosi kylmää sekä tuulista ja jouduin hiipparoimaan tuolla ilman takkia ihan jäässä, jotta kuvattava paita näkyisi kunnolla. Kökin paikoillani muka liikkuvassa asennossa ja äitini napsi kuvia takanani ja muut lenkkeilijät tuijotteli vieressä. Ihan kelpo kuva siitä loppujen lopuksi kuitenkin tuli!


6. Oltiin tyttöjen kanssa viettämässä staycationia ja missiona oli ottaa myös materiaalia blogiin sekä Instaan. Olin haaveillut seesteisistä aamukahvikuvista, jota näkyy about kaikilla somettajilla Instassa - kuinka omaperäistä! Tässä kuvassa oikeastaan mikään ei ole aitoa. Kahvikuppi on tyhjä, enkä kieriskellyt lakanoissa pelkissä alusvaatteissa, vaan puin päälleni heti näiden kuvien jälkeen :D. Mä harvemmin otan tällaisia näin lavastettuja kuvia, joten kerta se ensimmäinenkin.


7. Ja toinen kuva meidän hotellireissulta! Haluttiin ottaa muutama yhteiskuva, joten meidän piti käyttää itselaukaisinta siihen. Yhdistettiin kamera Wifillä puhelimeen, että saatiin puhelimen kautta otettua kuva ja puhelin on tässä kuvassa Janinan jalkojen välissä :D. Tää on varmaan kliseisin kuva mun Instassa, mutta tykkään tästä silti, vaikka tää ei mitenkään hirveän aito tilanne ollut, vaikka me siellä kyllä kilisteltiinkin pelkät aamutakit päällä myös silloin, kun ei kuvattu. 


8. Jooh. En todellakaan istu kotona sohvalla sandaalit jalassa, mutta ilman kenkiä tää kuva näytti mun mielestä todella hassulta. Aurinkolasitkin piti tietysti ottaa käteen, vaikka ne ei liity tähän kuvaan yhtään mitenkään - halusin vaan ottaa kuvan hauskoista käärmepöksyistäni...


9. Mun ja Eetun vuosipäiväkuva saattaa näyttää ihanan seesteiseltä ja rauhalliselta kuvalta, mutta sitä tää ei todellakaan ollut. Meidän piti käyttää tässä myös itselaukaisinta ja puhelin piilotettiin jonnekkin Eetun hupparin hihan alle. Ei tiedetty yhtään miten päin oltaisiin oltu tässä kuvassa, sillä olin taas vain keksinyt ihan huippuidean mikä piti toteuttaa, mutta itse toteutus oli vähän hukassa. Otettiin ehkä kolme kuvaa, kunnes Eetu sanoi että nyt saa riittää tällainen :D. Ihan kiva kuva sieltä kuitenkin tuli, vaikka olinkin vähän hukassa visioideni kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST