torstai 4. heinäkuuta 2019

KULUNEEN KESÄN SUOSIKKEJA

Kesän aikana mulle on taas muodostunut uusia suosikkeja ja halusin ehdottomasti tulla jakamaan teille myös nämä mun tän hetken lempparit! 

Bongasin tän tuotteen alunperin mun äidiltä, joka käyttää tätä aina kesäisin ja oli pakko hommata itellekin oma puteli! Kyseessä on siis Yves Rocherin aivan taivaallisen tuoksuinen spray-vartaloöljy, joka kuivuu iholle nopeasti ja jättää ihanan pehmeän sekä kosteutetun lopputuloksen. Iho ei todellakaan jää kuivaksi mistään kohtaa tätä käyttäessä! Ihan huippu tuote.

Tämä Beautyblenderin nestemäinen highlighter on ollut nyt kesällä todella kovassa käytössä! Tämä antaa tosi luonnollisen hehkun, sillä tässä ei ole mitään väripigmenttiä, vaan on kokonaan kirkasta. Oon käyttänyt tätä niin paljon, että kohta pitää varmaan ostaa uusi tuubi. :D Kivaa vaihtelua aina niille kultaisille highlightereille!

Tuote saatu testiin.

Tämä tuli itseasiassa kaupanpäällisiksi Yves Rocherilta tuon vartaloöljyn kanssa, mutta tää on ihan mahtava! Aloe veraa sisältävä voide auttaa myös hyttysten puremien kanssa, sillä aloe vera rauhoittaa ja laskee puremista tullutta turvotusta. Oiva tuote siis Suomen kesään :D.

Nää Bik Bokista ostamani aurinkolasit on myös olleet kovassa käytössä ja ovat mm. näkyneet näissä kuvissa. Nää on kunnon ysärilasit ja sopii mun tyyliin super hyvin! 

Mä harvemmin ostan Essencen meikkejä, mutta jostain syystä eräällä kauppareissulla pysähdyin Essencen hyllylle ja mukaan tarttui tämä This is me - sarjan huulipuna sävyssä 05 legendary. Rakastan ruskeita nudepunia ja yleensä käytänkin vain nestemäisiä huulipunia, mutta tää oli kans todella kiva, vaikka ei olekaan nestemäinen! Lopputulos on puolimatta ja tuote pysyy pitkään huulilla. Hintaa tällä oli alle 3 euroa!

Tämä Kicksin meikkipaletti on päässyt useampaan kertaan käyttöön ja varsinkin tuo paletin ensimmäinen sävy beach sand! Hohtavat luomivärit on kesällä mun suosikkeja ja oonkin yleensä vain sipaissut tuota kultaista sävyä luomille ja siinä se. Sunset ja sunkissed sävyjen kombo on loistava poskipunasävy myös!

Tuote saatu testiin.

___

Mitkä on sun kesän suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST