tiistai 30. heinäkuuta 2019

IHANA KESÄ


Tää kesä on ollut ihana. 

Oon nauttinut aurinkoisista päivistä niin yksin, Eetun, perheen kuin kavereidenkin kanssa, käynyt heittämässä talviturkin, ottanut aurinkoa Yyterissä, tehnyt töitä, tanssinut jalat kipeiksi Ruississa, tepastellut kauniissa luonnossa ja tajunnut sen taas, kuinka kauniissa maassa sitä saakaan elää, kulkenut satoja, ellen jopa tuhansia kilometrejä bussissa kahden kaupungin välillä, enkä oikein vieläkään tiedä, mitä tarkoittaa termi ''olla kotona'', syönyt uusia potuja sekä perunasalaattia, tehnyt kukkaseppeleen ja elänyt joka hetkessä. Oon aika fiilistelijä luonteeltani, joten pikkuisetkin asiat tekee mun kesästä täydellisen. 


Oon kuitenkin nauttinut kesästä rauhassa, enkä oo yrittänyt tehdä to do -listalla olevia asioita pää kolmantena jalkana. Mä oon oppinut sen, että elämä tapahtuu kun se tapahtuu. Elämää on turha yrittää suunnitella, koska ikinä ei voi tietää tulevasta. Elän päivä kerrallaan ja se tuntuu just nyt niin hyvältä. 

Viime kesä oli mun elämäni vaikein ja nyt tänä kesänä oon saanut ajateltua asioita uudesta näkökulmasta. Luulin vielä hetki sitten, että en enää ikinä pystyisi nauttimaan kesästä, koska muistot ja traumat palaa aina mieleen, mutta niin ei käynyt. Kesä on tuonut mulle lohtua siihen, että kaiken jälkeen pystyy taas puhkeamaan kukkaan. 


Onneksi kesä ei suinkaan ole vielä ohi, vaan saadaan nauttia siitä vielä pitkälle elokuuhun. Mulla on just nyt aika hyvä olla ja tuntuu niin oudolta, että mä pystyn sanomaan niin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST