tiistai 2. heinäkuuta 2019

2ND VINTAGE LOUIS VUITTON


Ja niin siinä sitten pääsi käymään - se ensimmäinen vintage Louis Vuitton ei meinaan jäänyt sittenkään viimeiseksi. Bongasin kuvan tästä laukusta Instagramissa ja mietin, että miksi en ole ikinä ennen nähnyt tätä kaunokaista missään! Ihastuin tähän laukkuun heti ensinäkemältä ja päädyin sitten selailemaan Vestiairen tarjontaa. 

Löysin kuin löysinkin laukun beigessä kiiltonahassa ja lähetin myyjälle tarjouksen, jonka hän sitten hyväksyi ja laukku sai uuden omistajan! Ostin tämän vähän niinkuin aikaiseksi synttärilahjaksi itselleni ja ehkäpä pieneksi palkinnoksi siitä, että oon ollut niin vahva tämän kaiken keskellä, vaikka välillä se on vaikeaa ollutkin sekä päässyt elämässä eteenpäin. Mitään nyyhkytarinaa en nyt ala kirjoittamaan tämän enempää, mutta lyhyesti: tämä oli lahja minulta itselleni!

Tää laukku on todella hyvässä kunnossa ja ainut käytönjälki on vetoketjun vieressä oleva pienen pieni tummentuma, mutta muuten tää on kuin uusi, vaikka ikää tällä laukulla jo on. Periaatteessa tämä luokitellaan vasta kolmen vuoden päästä vintagelaukuksi, mutta ehkä annatte mulle anteeksi. :D

Tää Vernis Mott eroaa tosi paljon mun ensimmäisestä laukusta Saint Cloudista, joten nyt on sitten valinnanvaraa eri asuihin! The vintage lover on enemmän kuin tyytyväinen ostokseensa ja on niin hassua, miten omalta laukku voikaan tuntua. Ihan kuin laukku olisi tehty vaan mua varten, kun tää on niin mun tyyliä jokaista pientäkin yksityiskohtaa myöten! 

Eipä olisi 14-vuotias pikku-Emilia uskonut, että omistaisi joskus vielä jopa kaksin kappalein vintage Louis Vuittonin. Haaveet on tehty toteutettaviksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST