sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Työputken jälkeen oli niin ihanaa pakata kimpsut ja kampsut, ottaa bussin kohti kotikotia ja lähteä kavereiden kanssa Yyteriin. Oli niin kivaa!


3 & 4. Tässä taitaakin olla kuluneen viikon asut. :D Oon oikeastaan vaan ollut pelkissä uikkareissa, välillä puin jopa mekon päälle! Nää kolmenkymmenen asteen helteet on vaan niin parasta, etten haluis näiden ikinä loppuvan. Tuo iso kauluspaitamekko löytyi itseasiassa kirppikseltä ja ei ole suinkaan tarkoitettu mekoksi, vaan kyseessä oli miesten XXL-kokoinen paita. :D Ihan loistava vaate näille helteille.


5. Käytiin Noormarkussa Ahlströmin ruukilla ja se on niin maaginen paikka kesäisin.

6. Lähellä ruukia oli myös ohrapelto, jonka laidalla otettiin pari kuvaa, jotka tulee tänne blogiin tiistaina! Ps. Ohrat eivät vahingoittuneet kuvauksissa, kun pysyimme pellon laitamilla. :D


7 & 8. Tää H&M:n alelöytö hellehattu on ehkä ollut tän kesän paras ostos, sillä tää tuntuu kruunaavan asun kuin asun ja tietenkin estää auringonpistosta. Nuo aurinkolasit ovat myös löytö H&M:stä - oon ihan rakastunut tuollaisiin vintagetyyppisiin aurinkolaseihin!


9. Viikonloppuna juhlittiin myös pikkusiskon synttäreitä!

10. Auringonlasku kotitiellä.


11 & 12. Menin Ainon luo viettämään poolipäivää ja oli niin rentouttavaa lillua altaalla ja välillä ottaa aurinkoa ja puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Oispa elämä aina tällaista.


13. Illan vikat frisbeenheitot Maxin kanssa!

14. Vanha rouva Millin kanssa aamukäppäilyllä. Nyt on ollut niin kuumia päiviä, niin oon vienyt Millin ulos aina aamuisin, kun ei ole vielä ihan niin kuuma.


15. Vietin tossa riippumatolla nyt viikonloppuna tunnin jos muutamankin - tai pikemminkin koko viikonlopun. :D 

16. Meidän pihan vadelmat on alkanut kypsymään ja oli meinaan hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST