sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Auringonkukkakausi on täällä! Auringonkukka on ehdottomasti mun lempparikukka ja tää aika vuodesta, kun niitä pääsee ostamaan on ihan parasta aikaa. Noin kuukauden päästä alkaa Suomessakin auringonkukat kukoistamaan!


3. Sadepäivän jälkeinen auringonlasku.

4. Erään päivän look! Tästä asusta on tulossa myöhemmin asukuvia myös tänne blogin puolelle. Noi Bik Bokin pinnit on tällä hetkellä ihan lempparit!


5. Alkaa nää Valtatie 2:n maisemat jo tulemaan tutuksi...

6. Mummun luota löytyi Tove Janssonin runoja ja nää on kyllä ihan huippuja. Joskus menee huonosti, joskus hyvin - tottahan se. :D


7. Oon tykästynyt nyt välillä arkena jättää silmät kokonaan meikkaamatta ja tää on tosi fresh look! 

8. Porin Patakirppikseltä ei löytynyt tällä kertaa mitään - höh!


9 & 10. Käytiin syömässä Vanhassa Kirjakaupassa ja otin tällä kertaa pikkupizzan sijaan normaalin pizzan ja juu, en jaksanut kaikkea syödä. Satakunnan parhaimmat pizzat löytää täältä!


11. Mummu täytti pyöreitä ja juhlistettiin sitä kakun ja masaliisojen kera. Tehtiin pikkusiskon kanssa nuo mokkapalat ja ne ehkä hieman epäonnistui, mutta hyvältä ne maistui!

12. Äidin kotipihan pinkit kukat kukkii aina juhannuksen tienoilla, mutta nyt ne olivat jo ehtineet hieman nuupahtaa. Muistan, kun pienenä odotin aina kesällä näiden avautumista niin hartaasti. :D


13 & 14. Kesän ehdoton lempparikuosi: pallot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST