sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Oon niin onnellinen tästä mun uudesta tatskasta. 

2. Puhuinkin Instagram Storyn puolella mun MON SUN -addiktiosta ja tässä on vasta mun yöpöydän tilanne :D. Heiltä löytyy niin ihania, vegaanisia ihonhoitotuotteita ja nää tuoksut näissä tuotteissa on ihan mielettömiä. Mun lemppareita on mm. kuvassa näkyvä Lights Out vartalo-/tyynysuihke (Kyllä! Suihkuttelen tätä aina silloin tällöin myös tyynylle ennen nukkumaanmenoa - tää tuoksu saa todellakin mielen rauhoittumaan) sekä Saturday Skin Potion vartaloöljy. Kannattaa ehdottomasti tutustua! MON SUNin tuotteita saa Kicksistä. Olen saanut tuotteet testiin pr-toimistolta.


3 & 4. Oon käynyt tällä viikolla jo muutamaan otteeseen Tokoinrannassa istuskelemassa ja nauttimassa kesästä. Oli muuten ihan älyttömän hyvä kombo tuo salmiakki+geishajäätelö!


5 & 6. Testailin myös pr-lahjaksi saatua GHD:n kiharrinta, joka osoittautui tosi hyväksi vempeleeksi! Mulla on ennen ollut ihan tavallinen puikkokiharrin, joten piti hieman harjoitella ensin kihartimen käyttöä, sillä tuo on malliltaan litteämpi. Sain kihartimella tehtyä tosi kivat loivat kiharat, joista tykkäsin super paljon!


7. Kun tutustuin Eetun kanssa, hänellä oli kotonaan nämä tuolit, joita pidin silloin ihan älyttömän rumina ja nämä ei meinaan tullut mukaan meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Nyt näistä tuoleista on tullut uudestaan trendi ja jopa mun silmä on jo vähän näihin tottunut. En silti tiedä, olisinko valmis vieläkään ottamaan näitä tuoleja kotiini, vaikka kivoja nää kyllä on - kaikesta huolimatta :D. Kuva on napattu todella sympaattisen Kalliolaisen sekatavarakirppiksen pihalta.

8. Erään päivän asua! Tuo pikkuinen käärmevyölaukku on ollut ihan super, kun mukaan on tarvinnut ottaa vain puhelin ja lompakko. Muuta tonne ei kyllä mahdukaan!


9. Mun rakkaus fetaan ja leipäjuustoon ei lopu...

10. Ihana, ihana Torkkelinmäki! Kesällä Torkkeli todellakin kukoistaa.


11 & 12. Kallio kierrättää löytöjä! Ihana solmittava takki sekä pellavableiseri. Tuo vyöllinen takki on vähän liian paksu näille hellesäille, mutta tuo pellavableiseri on ihanan ohutta matskua, joten pääsee ehdottomasti käyttöön nyt vielä kesällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST