tiistai 18. kesäkuuta 2019

VAPAALLA


Moikka kaikille! Mä otin pienen varaslähdön ja tulin jo eilen tänne kotikotiin juhannuksen viettoon. Mulle osui sopivasti viikon vapaat, joten päätin lähteä tänne maaseudun rauhaan viettämään juhannusta ja vain olla perheen kesken - tosin saan Eetun tänne myös juhannukseksi! Kaupungissa ei aina pääse siihen kesäfiilikseen ja kaupunkijuhannus ei ole ollenkaan mun mieleen, joten on tosi kivaa tulla tänne luonnon helmaan, haha :D. Mitä juhannussuunnitelmia teillä on? 

Nää kuvat on sunnuntailta, kun käytiin Janinan kanssa Alppiruusupuistossa nappaamassa pari kuvaa, niin kuin monet muutkin bloggaajat näin kesäisin, kun alppiruusut kukoistaa. Mutta hei, kirsikkapuistoon en mennyt tänä keväänä, joten en oo ihan se stereotyyppisin suomalainen muotibloggaaja - hehheh...

Mutta hei, mä laitan nyt koneen kiinni ja meen ulos nauttimaan vapaapäivistä. Välillä vaan toivois, että tää kesä kestäis pidempään kuin sen vähäiset kolme kuukautta, sillä oon henkeen ja vereen niin kesäihminen, että oksat pois. Välillä tulee kuitenkin sellanen fiilis, että ahdistuu, jos pienenkin hetken istuu sisällä, vaikka ulkona on hellelukemat ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Kesä menee niin hujauksessa ohi, joten on ihan hyvä hetkeksi vaan pysähtyä, eikä mennä pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja kohta sitten huomaakin, ettei ehtinyt nauttimaan rauhassa koko kesästä ollenkaan. Eiks vaan?

T-paita - Kirppis / Lappuhame - Cubus / Kengät - Dr. Martens / Aurinkolasit - Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST