tiistai 11. kesäkuuta 2019

8 X TÄNÄ KESÄNÄ AION

1. Tehdä töitä. Sain kesäksi nyt hiukan enemmän vuoroja ja saan taas vähän rutiinia viikkoihini. 

2. Käydä Yyterissä. Yyteri on ehdottomasti mun lempparipaikka Suomessa ja siellä on ihan pakko käydä joka kesä, mieluiten myös useampaan kertaan. 

3. Lähteä ulkomaille. Ollaan suunniteltu loppukesästä jotain viikonloppureissua ja Italia kohteena kiinnostaa erityisesti! En oo ikinä käynyt Italiassa, joten olisi tosi kiva päästä käymään siellä.

4. Viettää 22-vuotis synttäreitäni. Vielä on vähän suunnitelmat auki missä ja miten, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä!


5. Mennä Raumalle. Aino muutti sinne jo jonkin aikaa sitten, enkä ole vieläkään ehtinyt käymään siellä. Nyt on kyllä pakko päästä käymään ja kesäinen Vanha Rauma on ihanan tunnelmallinen.

6. Heittää talviturkki. Viime kesän superhelteiden aikaan kävin heittämässä talviturkin ja suunnitelmissa olisi tänä kesänä tehdä sama uudelleen. 

7. Kuvailla ihanissa luontomaisemissa. Kesällä mun inspiraatio nousee potenssiin sata ja haluaisin vain kokoajan toteuttaa kivoja kuvausideoita. 

8. Mennä Ruissiin. En oo käynyt Ruississa vuoden 2015 jälkeen, joten nyt on todellakin aika mennä! Koko viikonlopun kestävää festarireissua en tosin tee, vaan tulen paikalle vain sunnuntaina, koska Troye Sivan on silloin mestoilla! 


Näiden lisäksi aion nähdä kavereita niin paljon kuin mahdollista, käydä yökävelyillä, istua terasseilla, ottaa aurinkoa, kävellä paljain jaloin nurmikolla ja vain nauttia ihanasta Suomen kesästä sekä lämmöstä. 

Puuvilla-pellavajumpsuit - House of Brandon (tuote saatu, mainoslinkki)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST