torstai 27. kesäkuuta 2019

3 ASUA FESTAREILLE

Kesän isoimmat festarit on aivan nurkan takana ja monet varmasti potee sitä kuuluisaa asukriisiä, että mitä sinne festareille sitten pukisi? Mä suosin festareilla mahdollisimman mukavia ja hengittäviä vaatteita, joissa on hyvä liikkua ja tanssia. Mä oon menossa tänä kesänä Ruissiin ensi viikolla monen vuoden tauon jälkeen ja en malta odottaa, että pääsen taas festareille pitämään hauskaa kavereiden kanssa! Kokosin teille kolme erilaista festariasua ja mä voisin todellakin pukea nämä kaikki asut festareille - toivottavasti saatte näistä inspiraatiota. 


FLORAL

Tähän asuun yhdistin tyttömäisen mekon paksupohjaisiin maihareihin sekä mustaan vyölaukkuun. Tykkään yhdistellä feminiisiä vaatteita maskuliinisiin asusteisiin, jolloin se tasapainottaa lookia. Mekon kaveriksi yhdistäisin kultaiset korut sekä pyöreät mustat aurinkolasit. Tällä lookilla ei voi mennä mikään pieleen!


BIKER SHORTS

Ette ole varmaan voineet välttyä katukuvassa näkyvistä pyöräilyshortseista! Pyöräilyshortsit on todella mukavat päällä ja mä itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän pidemmän mallisista shortseista kuin lyhyistä. Oon leikellyt niin monista vanhoista farkuista tänä kesänä itselleni pitkät shortsit ja tuntuu, etten muita alaosia käytäkään! Tähän asuun yhdistin shortsien kanssa ison printti t-paidan ja vyötärölle laittaisin käärmekuosisen vyölaukun. Harteille voi heittää ison farkkutakin, koska Suomen festarisää on aina vähän arvaamaton. :D Voisin käyttää tällaista asua hyvin arkenakin, mutta festareillekin tää menee oikein hyvin.


SOFT

Nyt vähän hempeämpää tyyliä! Nappimekon kaveriksi yhdistäisin super trendikkäitä simpukkakoruja sekä ihanan olkilaukun, joka on ihan must kesällä. Beiget Martensit sopisi tähän pehmeään tyyliin paremmin kuin perus mustat ja sirot aurinkolasit on kuin kirsikka kakun päälle tähän tyyliin! 

___

Mikä asukokonaisuus oli sun lemppari? Ps. Jos kaipaat vielä enemmän inspiraatiota, tsekkaa tämä viime vuotinen inspiraatiopostaus sekä kurkkaa myös idea festarimeikkiin.

2 kommenttia:

  1. Ihania asukokonaisuuksia kaikki!:) Tykkään ekan kuvan keltaisesta mekosta hurjan paljon, tokan kuvan tennarit ottaisin milloin vaan, ja kolmannen simpukkakorut on aivan ihanat! :D
    Kiitos postauksesta ja mukavaa loppuviikkoa!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST