sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Tää Bik Bokin väljä mekko on ollut näiden hellesäiden pelastaja! Tää on super mukava päällä ja korostaa rusketusta kivasti.


3 & 4. Käytiin yksi päivä Helsingin parhaimmilla pizzoilla elikkä Putte'sissa! Mä otan aina Margheritan ja se on niiiiin hyvää.


5. Muistatteko kun tällaisia kuvia otettiin aina kun oltiin pieniä? Oli ihan pakko ottaa tällainen aikuisiän otos - galtsun sijaan se päätyi Insta Storyyn :D.

6. Poikkesin pitkästä aikaa hakemassa kotiin muutaman Arnoldsin donitsit ja tosta pienestä kinuskidonitsista tuli mun lemppari!


7. Ei hullummat lenkkimaisemat.

8. 28 asteen helteillä ei oikein mikään muu ruoka mee alas, paitsi raikas salaatti. Tätä feta-mozzarella salaattia oon jo tehnyt niin monena päivänä, että kohta varmaan kyllästyn!


9 & 10. Istuskeltiin yksi ilta Mustikkamaalla ja olin niin rauhallinen fiilis tuolla. Mulla on ollut hieman stressiä ja muitakin huolia elämässä, joten tällaiset pienet hengähdystauot tekee ihan hyvää.


11. Erään päivän asu! Pitkät shortsit on myös tän kesän must juttu ja nää on nyt yleistynyt tosi paljon katukuvassa!

12. Kirppikseltä ostamani olkilaukku pääsi myös ekaa kertaa käyttöön ja tää on ehkä maailman ihanin kesälaukku.


13 & 14. Mä viihdyn suurimman osan ajastani meikittä ja varsinkin näin kesällä, kun ei todellakaan tee mieli tehdä isoa meikkikerrosta. Mun oli joskus tosi vaikeaa kulkea ympäriinsä ilman meikkiä, mutta nyt oon rohkaistunut ja hyvä niin! Toisessa kuvassa näkyy mun tosi yleinen kesämeikki, eli kevyt meikkipohja, voidemainen highlighter, kulmat, ripsaria, hohtava luomiväri sekä huulipunaa - ja meikki on valmis!


15. Mun pikkusiskolla on tämmöinen JBL-minikauitin ja oon todennut sen niin käteväksi, että oli pakko ostaa itellekin oma. En muuten kauaa miettinyt, että minkä värin sitä ottaisi - tää beige-kultainen iski heti silmiini! Tää on ihan paras ottaa mukaan, kun menee terassille ottamaan aurinkoa tai kun menee kavereiden kanssa istuskelemaan puistoon. 

16. Käytiin kuvailemassa Talvipuutarhassa ja voin sanoa, että oli meinaan hikiset oltavat tuolla ollessa. Ulkona ei vissiin ollut tarpeeksi kuuma, kun piti tuonne trooppiseen ilmastoon mennä pyörimään :D. Kuvia tuolta on tulossa blogiin ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST