sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Käytiin tyttöjen kanssa piknikillä Ankkalammella ja heitin siinä samalla myös talviturkkini! Ei ollut edes niin kylmää vettä mitä ajattelin ja siihen tottui tosi äkkiä. Oli aivan ihana ilta parhaiden ystävien kesken. 


3. Bongattiin söpö päivänkakkarapelto ja napattiin siellä parit kuvat. Ne tulee blogiin tiistaina!

4. Oon tän kuluneen viikon aikana pyöräillyt tosi paljon ja tykkään ehdottomasti ajaa pyörällä täällä maaseudulla, mutta kaupungissa pyöräily vähän hirvittää. :D


5. Meidän terassilla on tällainen Fatboyn riippukeinu ja köllöttelin siinä useampaan kertaan. Tohon mahtuu jopa kaksi ihmistä samaa aikaa makoilemaan!

6. Lähdettiin myös kavereiden kanssa pyöräretkelle ja oli ihan älyttömän hauskaa. :D Nakkilan hurjat jälleen liikenteessä!


7 & 8. Päätin tänä juhannuksena tehdä elämäni ensimmäisen (!) kukkaseppeleen oman kotipihan kasveista ja ihan ookoo siitä tuli ensikertalaiseksi. Kauaa se ei tosin hehkeänä pysynyt, joten onneksi otin kuvan heti seppeleen tekemisen jälkeen - illalla se oli jo niin nuupahtanut, että näytti päässä vaan epämääräiseltä puskalta. 


9. Vielä toinen kuva kukkaseppeleen kanssa. Ei se nyt ihan miltään floristimestarin teokselta näytä, mutta menkööt!

10. Mun mielestä tää on niin suomalainen kuva kun voi vaan olla; juhannuksen kukkaseppele, vastatehdyt vihdat sekä sauna. Kalja ja makkara vaan puuttuu, haha :D.


11 & 12. Syötiin juhannuksena älyttömän hyvin ja mun lautaselta löytyi tofua ja kukkakaalia, salaattia, grillivihanneksia, uusia perunoita, perunasalaattia sekä grillattu maissi. Nam!!


13 & 14. Ja ihana juhannusilta päättyi tähän upeaan oranssiin auringonlaskuun. Käytiin ihastelemassa sitä meidän vakkaripaikassa Harjavallassa ja tuolla auringonlaskut näyttää aina niin mielettömiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST