sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Rakastuin viime kesänä pyöräilyshortseihin ja nyt oon alkanut myös käyttämään näitä farkkukankaasta tehtyjä pidempiä shortseja. Tykkään!!

2. Tilasin Ellokselta meidän sohvan kaveriksi rahin, koska tuo meidän sohva ei ole mikään löhöilysohva ja jalkoja siinä ei saa oikein mitenkään rennosti, joten rahi oli oikein nappiostos tähän pulmaan. Ja onhan toi myös älyttömän söpö ja jotenkin täydentää tämän meidän sohvanurkkauksen täydelliseksi.


3 & 4. Piipahdin myös Marsaanan pr-toimistolla tutustumaan Lidlin pellavamallistoon, joka tulee huomenna myyntiin! Rakastuin tuohon raidalliseen settiin ja se on just niin mukava ja kevyt päällä kuin miltä näyttääkin. Jäätiinkin loppujen lopuksi juttelemaan vähän pidemmäksi aikaa bloggaajakollegoiden kanssa niistä ja näistä ja oli tosi kiva aamupäivä!


5. Tein myös pientä kevätsiivousta ja laitoin vaatteita myyntiin Facebook-kirppikselle. Sain tosi hyvin vaatteita myytyä! Nyt myynti sujui aika mallikaasti, vaikka useimmiten se on vaan pelkkää feidaamista ja hupivarailua, mutta nyt oli mukava tehdä kauppaa toisten kanssa. :D

6. Kävin hakemassa kaupungista tarpeellisia juttuja; (jep, Bilarit myös), uusia rättejä, käsipyyhkeitä keittiöön sekä tiskiharjanvaihtopäitä. Käsipyyhkeet, vaihtopäät sekä verkkokassi löytyi Granitista ja rätit Clasulta. Rakastan ostaa kaikkia kodin juttuja ja oon niin onnellinen mun uusista räteistä, haha :D.


7. Pitkästä aikaa Robertsin jäälattella! 

8. Ihanan fresh kesälook: kevyt huitulapaita Bik Bokista ja farkut Monkista.


9 & 10. Tosiaan, keneltäkään ei oo varmasti jäänyt huomaamatta se, että Suomi voitti jääkiekon MM-kultaa ja voi vitsi, mikä meininki täällä Helsingissä oli! Heti sunnuntaina pelin jälkeen lähdettiin porukalla torille ja en oo ikinä nähnyt mitään sen kaltaista meininkiä Suomessa. Kaikki heitteli yläfemmoja ja tuntemattomat halaili toisiaan, ihan huikea meno! Vielä pari päivää voiton jälkeenkin kuulin ikkunasta lukuisia MÖRKÖ!! -huutoja. :D Oon aina ollut lätkäfani ja oli mielettömän hienoa päästä kokemaan tämä voitonjuhla toista kertaa elämässäni.

Kipaistiin myös maanantaina kultajuhlissa, mutta lähdettiin aika pian sieltä pois, koska ihmisiä oli todella paljon ja itseäni ei se markkinamaisuus makkarakojuineen ja paitamyyjineen hirveästi kiinnostanut ja todettiin, että hyvä kun oltiin sentään siellä kauppatorilla. :D


11. Kesäinen Torkkelinmäki. Jos joskus saan mahdollisuuden ostaa asunnon, haluaisin sen Torkkelinmäestä. Unelmat on tehty toteutettaviksi, eiks vaan? Noh, nykyään asun kyllä kivenheiton päässä Torkkelista, mutta tonne on silti joskus päästävä.

12. Huikea kirppislöytö - COSin villapöksyt 8 eurolla! Oli vielä just oikean kokoisetkin eikä tarvitse yhtään lyhentää. Nappilöytö!


13. Eetu iloisena nutellamunkistaan ja tuoremehustaan. :D Meidän kodin lähellä sijaitseva Meli Cafe & Bakery osoittautui tosi kivaksi mestaksi - pitää poiketa toistekin.

14. Mun puhelin on aina ihan täynnä tällaisia kuvia, mutta joku näissä vanhoissa rakennuksissa vaan kiehtoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST