sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. En oo oikein jaksanut näin kesällä laittaa hiuksia mitenkään kummemmin, vaan oon laittanut hieman kuivashampoota tyveen ja siinä se! Ehkä tällänen sotkupehko vaan kuuluu tähän vuodenaikaan. :D

2. Mitäs täältä löytyykään? Mun Instagramissa vilahti jo mun uusin ostos, mutta tuun kertomaan lisää siitä tänne blogiin tiistaina.


3. Ollaan kuvattu koko kesä ihan hurjasti filmikuvia ja tuun jakamaan niitä myös tänne, kunhan ollaan saatu kuvat kehitettyä!

4. Työpäivän asua! 


5 & 6. Kalliossa on hyvä olla. 


7. Lounaan väkertämistä. Tein niinkin eksoottista ruokaa kuin italianpataa! 

8. Meillä on keittiössä ihan tavallinen valkoinen ikkunalauta, mutta olkkarista löytyy tälläinen ruskea, kaakeli(?)-ikkunalauta, joka on mun mielestä niin symppis. 


9. Tää leopardibody on ollut mun päällä varmaan joka päivä tällä viikolla, mutta tää on vaan niin mukava päällä ja sopii lähes jokaisen alaosan kanssa yhteen! Tää on itseasiassa ainut body mun vaatekaapissa.

10. Töissä vähän väsynein fiiliksin. Mulle on ilmeisesti joku kesäflunssa tekemässä tuloaan, sillä kurkku on ollut karhea kuin kaktus jo muutaman päivän ajan, nenä vuotaa vähän väliä ja muutenkin tosi väsynyt fiilis oikeastaan kokoajan. Pitää tsempata töissä entistä enemmän väsymyksestä johtuen ja sitten kun pääsee kotiin, ois jo ihan valmis menemään nukkumaan. Toivottavasti tää menis nopeasti ohi!


11. Auringonlaskun värjäämät pilvet. 

12. Tarkkasilmäiset varmaan jo huomasikin mun uuden bannerin! Mulla ei oo ikinä ollut tällaista kuvabanneria, mutta nyt ajattelin kokeilla. Siirsin myös Instagram-palkin sivun alaosaan, joten sen löytää jatkossa sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST