torstai 30. toukokuuta 2019

VINKIT ITSERUSKETTAVIEN KÄYTTÖÖN

Tuotteet saatu testiin pr-toimistoilta
* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Edellisestä vinkkipostauksesta onkin jo parisen vuotta, joten ehkäpä päivitetty versio on jo ihan paikallaan! Itseasiassa kaikki mun luottotuotteet on vaihtunut tässä välissä, enkä ole näiden käyttämisen jälkeen enää palannut mun entisiin lemppareihin, Acon itseruskettaviin. Mikä on tärkeää muistaa itseruskettavia käyttäessä ja mitkä tuotteet oon todennut pintakuivalle iholle parhaimmiksi?

Aloitetaan kasvojen itseruskettavista ja mun ehdoton suosikki on nämä Lumenen itseruskettavat tipat. Näitä sekoitetaan kosteusvoiteen sekaan muutama tippa, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen ja tasainen. Kasvojen ihon rusketuksessa on hyvä muistaa kuoria iho ainakin kerran viikossa, ettei rusketuksesta tule läikikäs. Oon laittanut näitä tippoja noin parin päivän välein, jolloin ''välipäivänä'' oon huolehtinut, että kasvojen iho ei pääse kuivumaan ja huolellinen kosteutus onkin super tärkeää, kun käyttää itseruskettavia. 


Mun toinen lemppari kasvoille on tämä *Kicksin geelimäinen itseruskettava. Tästä ei tule ihan niin tumma lopputulos kuin Lumenen tuotteella, joten oon laittanut tätä yleensä silloin tällöin, jos rusketus kaipaa ihan vain pientä fiksausta. Tuotteessa on ihana persikkainen tuoksu mistä tulee todellakin plussaa, koska en voi sietää yhtään sitä perus itseruskettavan tuoksua.

Sitten melkeinpä tärkein tuote mikä pitää muistaa kun käyttää itseruskettavia: vartalon kuorintatuote. Mä oon tykännyt käyttää tätä *Skin Treatin kuorivaa vaahtoa, joka on tosi helppo ja nopea tapa kuoria koko kroppa. Kuorin ihon aina rusketusta edeltävänä päivänä ja kuorimisen jälkeen rasvaan koko kropan huolellisesti ja kiinnitän huomiota varsinkin niihin kohtiin, mitkä mulla kuivuu herkästi, esimerkiksi kyynärpäät, kämmenet, ranteet ja nilkat. Sheivaamiset yms. kannattaa myös hoitaa n. vuorokausi ennen rusketuksen levittämistä.

Tässä on ehkä paras itseruskettava mitä mä olen ikinä kokeillut ja voin kertoa, että kokeiltuja tuotteita on aika iso määrä. Vesimelonin tuoksuinen *St. Tropezin moussemainen itseruskettava on helppo levittää, eikä lopputuloksesta tule ollenkaan oranssi. Oon levittänyt tätä St. Tropezin omalla kintaalla, joka on ihan loistava apu siihen, että saa tuotteen levitettyä tasaisesti. Tässä on pieni karttaväri, joka auttaa tuotteen levityksen kanssa.

Mä oon tykännyt laittaa nykyään itseruskettavan aina aamuisin, kun ennen levitin sen aina ennen nukkumaanmenoa. Tämä tuote kuivuu tosi nopeasti iholle, jonka jälkeen voi pukeutua, eikä tarvitse pelätä vaatteissa mitään hirveitä läikkiä - valkoisia vaatteita en tosin voi suositella laittavan päälle heti tämän levittämisen jälkeen. Levitän itseruskettavaa niinä päivinä kun tiedän, että en mene lähikauppaa pidemmälle ja naputtelen vain koneella koko päivän, jolloin voi pukeutua kevyisiin ja löysiin vaatteisiin ja antaa rusketuksen vaikuttaa koko päivän ja pestä sen sitten illalla pois. Tämäkin on ihan makuasia, että tykkääkö levittää aamuisin vai iltaisin ja homma riippuu myös tietenkin menoista sun muista meiningeistä. Mä oon antanut tuotteen vaikuttaa ainakin sen kahdeksan tuntia, ennen kun oon käynyt pesemässä sen pois.


Mulla rusketus pysyy hyvänä about 4-5 päivää - tämäkin riippuu niin paljon ihmisestä ja esimerkiksi siitä, kuinka paljon hikoilee päivien aikana. Nyt oon joutunut pitämään pientä taukoa koko kropan ruskettamisesta tuoreen tatuoinnin takia ja rusketus ei todellakaan näytä nyt hyvältä. :D Kasvojen itseruskettavat kuluu nopeammin, kun käytän yleensä öljypohjaisia meikinpoistoaineita, jolloin rusketus väistämättä hieman kuluu pois. Ylläpidän rusketusta kropan kosteutuksella joka päivä ja aina ennen seuraavaa rusketuskertaa kuorin koko kropan huolellisesti. Tärkeintä on, että ei päästä kroppaa kuivumaan missään vaiheessa - silloin rusketuksesta tulee epätasainen ja läikikäs.

___

Mikäli teillä on jotain kysyttävää, niin mä vastaan mielelläni. En oo mikään itseruskettava pro ja oon aika peukalo keskellä kämmentä edelleen näiden kanssa, mutta jotain oon kuitenkin oppinut vuosien varrella. Toivottavasti näistä vinkeistä oli sulle apua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST