tiistai 14. toukokuuta 2019

VIHREÄÄ & VALKOISTA


Ollaan tänään lähdössä takaisin Suomeen täältä Berliinistä, mutta kerron teille enemmän fiiliksiä tästä reissusta varmaankin jo torstaina, mikäli ehdin teille postausta huomenna väsäämään. Kaiken kaikkiaan on ollut aivan ihana loma ja ai että, kuinka mä rakastankin Berliiniä!

Näittekin jo kuvan tästä asusta, mikäli seuraatte mua Instassa, mutta nyt pääsin vihdoin julkaisemaan nämä kuvat täällä bloginkin puolella! Kuten teistä moni jo varmaankin tietää, niin rakastan valkoista denimiä ja nää H&M:n farkut on ollut kovassa käytössä ja en tiedä mitä teen, kun joskus näistä aika jättää, sillä tää malli istuu mulle niin hyvin. Oon tykännyt stailata näitä farkkuja monesti kokovalkoisen asun kanssa, kuten näissäkin asukuvissa laitoin vihreän cropatun farkkutakin, joka mätsää kivasti rikotulla helmallaan näiden farkkujen lahkeisiin. Addun luottolenkkarit jalkaan ja ihana Weekdayn ''paperikassi'' ja asu on siinä! 

Tää on hyvin tyypillinen arkiasu mihin pukeudun. Välillä vaan tuntuu, että haluaa kuvata blogiin aina vaan ne hienoimmat asut, mutta näitä ihan tavallisiakin asuja on ihan jees välillä kuvata tänne näytille, sillä näihin pystyy tietenkin helpoimmin samaistumaan. Oon varmaan ennenkin tästä täällä sanonut, mutta jotenkin sitä aina vaan ajattelee niiden tavallisten asujen olevan liian tylsiä kuvattavaksi, vaikka näinhän ei tietenkään ole!

Mutta tosiaan, me täällä ollaan pakattu kimpsut ja kampsut kasaan ja ollaan lähdössä muutaman tunnin päästä kohti lentokenttää ja Suomea. Palataan vielä myöhemmin tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST