torstai 2. toukokuuta 2019

SAFARIVIBOJA


Ihan hullua, että eletään jo toukokuuta! Tää vuoden alku on mennyt ihan hujauksessa ja kohta on taas kesä, vaikka se just vasta oli. Kyllä se aika vaan rientää ja mä vaan yritän jotenkin pysyä mukana. :D No kuitenkin, vappu meni tosi rauhallisissa merkeissä ja ollaan Eetun kanssa yritetty saada purkkiin molemmille materiaalia blogiin ja Instaan. Vapaapäivät on mennyt aikalailla kuvatessa, mutta ei kyllä haittaa ollenkaan! Yritän saada vielä vikat postaukset purkkiin ennen tulevaa Berliinin reissua, niin voin keskittyä sen jälkeen vain matkaan liittyviin postauksiin. 

Mä oon ihan hurahtanut tähän safaritrendiin ja maanläheisiin väreihin sekä eläinkuoseihin - ootte ehkä sen saattanetkin huomata! Kaivoin myös pitkästä aikaa tämän mun ihanan kirppikseltä löytämäni pellavatakin taas käyttöön ja trenssibuumissani meinasin täysin unohtaa tämän olemassaolon. Tämä on näkynyt ehkä vain kerran täällä blogissa, vaikka mun päälläni tää on kyllä ollut jo useamman kerran. Täydellinen takki näille säille sekä myös kesällä käytettäväksi!

Onko siellä ruudun toisella puolella myös muita safarivillitykseen hurahtaneita?

2 kommenttia:

  1. Vaikka itse pidän enemmän värien yhdistelystä, oon aivan rakastunut näihin sun maanläheisiin, neutraaleihin asuihin ja sun tyyli on muutenkin niin to die for ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi, tää piristi mun päivää!! ♡♡

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST