tiistai 21. toukokuuta 2019

KREUZBERGIN KADUILLA


Parasta viikon alkua sinne ruudun toiselle puolelle! Mä tulin viikonloppuna jälleen tänne Satakunnan hoodeille ennen kuin mulla alkaa olemaan vähän enemmän töitä, jolloin en luonnollisestikaan pääse tulemaan tänne ihan joka välissä. Täällä on ollut ihan huikeat ilmat ja oon suurimman osan ajasta ottanut aurinkoa terassilla - kesä on täällä vihdoin! 

Napattiin nämä kuvat Berliinin reissullamme ja spotattiin tämä upea katumaalaus Kreuzbergissä ja Eetu ehdotti, että otetaanko asusta tässä kuvat ja tämä miljöö on todellakin vähän erilaisempi kuin mitä mun asukuvissa yleensä näkee! Mä ite tykkään näistä kuvista tosi paljon juurikin tän erilaisuuden takia ja ton päivän asu oli tosi kiva ja rento! Tuo college itseasiassa löytyi eräästä vintageputiikista, mutta kerron myöhemmin tällä viikolla Berliinin kirppismeiningeistä enemmän.

Mä en malta nyt mitenkään naputella koneella tämän enempää, joten mä meen nauttimaan noista upeista säistä, sillä loppuviikosta ei päästä enää hellelukemiin - palataan! 

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST