tiistai 28. toukokuuta 2019

CITY STROLLING


Viimeisiä Berliini-kuvia viedään ja on näissä ollutkin pieni purkaminen ja te siellä ruudun toisella puolella ootte varmaan jo ihan kyllästyneitä näihin! No mutta kuitenkin, napattiin nämä kuvat viimeisenä kokonaisena päivänä kun oltiin kiertelemässä ympäri Mitteä. Asun t-paita on itseasiassa Eetulta lainassa ja paidan matsku on tollasta hauskaa pyyhekangasta! Täähän on oikein hyvä paita hellesäille, kun voi kuivata itsensä sitten tohon - vitsi vitsi :D.

Mä oon nyt tykästynyt jotenkin todella paljon pitää hiuksia tuollaisella niskanutturalla ja varsinkin kesäisin kun tällaista jättitukkaa on aika hiostava pitää auki, niin nuttura on tosi kevyt ja helppo kampaus. Vinkki muuten hei muille pitkähiuksisille: nutturasta saa tehtyä jämäkämmän ja tiiviimmän kun letittää hiukset ennen nutturaksi kieputtamista! Jos en olisi tehnyt ponnarista lettiä, nutturasta olisi tullut aivan liian iso ja näin se olisi ollut hölmön näköinen niskassa.

Mun viime viikko oli jotenkin todella kiireinen, mutta tää viikko näyttää onneksi vähän rauhallisemmalta. Ja miettikää - viikonloppuna kuukausi vaihtuu jo kesäkuuksi! Tätä on odotettu. 

Ps. Oon edelleen super fiiliksissä Suomen MM-voitosta, ihan mieletöntä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST