torstai 23. toukokuuta 2019

BERLIININ VINTAGESHOPPAILU

Berliini on vintageshoppailun mekka ja minä kirppisfanina olin aivan kuin taivaassa kaupungin kirppiksiä kolutessa. Mulla oli entuudestaan jo ylhäällä pari mestaa missä halusin käydä, mutta kaikissa en valitettavasti ehtinyt käymään. Joka tapauksessa - ajattelin, että voisin vinkkailla teille pari hyvää paikkaa sekä esitellä muutaman löydön!


♡ PICKNWEIGHT, Mitte, Münzstraße 19


Mitten alueelta löytyy itseasiassa kaksi PICKNWEIGHT myymälää, mutta kävin vain tässä Münzstraßen liikeessä. Tuotteet on jaoteltu väreittäin ja myymälästä löytyy vaakoja, missä voit käydä punnitsemassa tuotteen ja vaaka kertoo tuotteen hinnan. Mä itse tykkäsin tosi paljon tästä konseptista, vaikka joidenkin tuotteiden hinnat voivat olla tosi kalliita, esimerkiksi painavempien takkien. Liike itsessään oli aika iso, mutta todella hämärä ja tuotteita oli ahdattu myymälään iso määrä. Vaatteiden läpikäymistä kuitenkin auttoi tuotteiden hyvä jaottelu, esimerkiksi mustat t-paidat oli yhdessä paikassa, shortsit toisessa ja harmaat collegepaidat toisessa. 


Tästä Münzstraßen liikkeestä löysin aivan ihanan collegen, josta tuli heti mun lemppari! En muista enää mikä värikoodi tällä oli, mutta collegelle tuli hintaa n. 30 euroa, joka on ehkä hieman kallis kirppislöydölle, mutta tuote oli todella hyvässä kunnossa ja olin etsinyt tällaista biker-henkistä collegea jo pitkään ja nyt vihdoin sen löysin. Tämä college itseasiassa näkyi mun viimeisimmässä asupostauksessa, johon pääset painamalla tästä!

Toinen löytö oli puuvillaiset pitkät ''pappashortsit'', jotka on täydelliset kesäksi. Näissä vyötärö jää hieman liian isoksi, mutta vyöllä tämän ongelman pystyy korjaamaan helposti. Oon ajatellut stailaavani nämä joko maihareiden tai muhkulenkkareiden kanssa ja yläosaksi joku kiva pusero tai t-paita, kutakuinkin tähän tyyliin. Tässä kuvassa nää saattaa näyttää aivan kaameilta, mutta tulen varmasti kuvaamaan nämä kesällä asukuviin, niin näätte nämä paremmin! Näillä oli hintaa vähän yli 10 euroa.♡ GARAGE, Schöneberg, Ahornstraße 2

Meidän hotellin lähellä sijaitsi tämä PICKNWEIGHTin kanssa samaan puljuun kuuluva Garage, jossa myös tuotteet punnittiin samalla tavalla ja vaaka kertoi hinnan. Garage oli myös tosi iso paikka, mutta täällä oli myös paljon ''turhaa'' ja hienoimmat, ysärihenkiset vaatteet löytyivät oikeastaan yhdestä nurkasta. Täältä löytyi ehdottomasti parhain valikoima erilaisia printti t-paitoja, mutta collegeja en nähnyt yhtään! Joka keskiviikko Garagella on Happy Hour klo 11-13, jolloin kaikki tuotteet ovat -30%.


Etsiskelin jonkinlaista printti t-paitaa ja silmiini pisti tämä susipaita, joka oli niin törkeän ruma, että se oli jopa jo hieno :D. Tää tulee näyttämään super coolilta farkkujen tai vaikka hameenkin kanssa ja kulutettu printti tuo hyvin vintagefiilistä. Tämä paita maksoi 4 euroa!

___

Mainitsen teille vielä muutamia kehuja saaneita vintageputiikkeja, joihin minäkin ensi kerralla menen ehdottomasti käymään! 

♡ Let them eat cake, Neukölln, Weserstraße 164

♡ Made in Berlin, Neue Schönhauser Straße 19

♡ PICKNWEIGHT, Kreuzberg, Bergmannstraße 102

♡ Paul's Boutique, Prenzlauer Berg, Oderberger Straße 47

♡ Mauerpark, Prenzlauer Berg, ulkoilmakirppis sunnuntaisin

2 kommenttia:

  1. Oltiin viime kesänä Berliinissä, ja siellä totisesti riitti kauppoja ja shoppailumahdollisuuksia!:) Muutenkin Berliini kaupunkina yllätti positiivisesti :)
    Hyvää viikonloppua!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Berliini on kyllä super ihana kaupunki! ♡
      samoin sinne :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST