sunnuntai 19. toukokuuta 2019

20 X PUHELINKUVIA BERLIINISTÄ


1. Oli niin sumuinen aamu, että heti kun kone nousi ilmaan, oltiinkin jo sumun ja pilvien peitossa.

2. Berliinissä harmaa sää jatkui, mutta ei annettu sen häiritä, vaan lähdettiin heti käppäilemään Mitteen.


3. Ensimmäisen päivän lookia! Edellisiltana tehdyt kiharat tosin suoristui aika äkkiä tihkusateessa..

4. #whereistand


5. Jo heti ekana päivänä piti ottaa U-Bahn alle ja suunnata kohti Alexanderplatzia. Tuolta on niin paljon muistoja! 

6. Sade väistyi illalla ja ensimmäinen päivä Berliinissä päättyi tähän upeaan auringonlaskuun. 


7. Mun lempparilook just nyt!

8. Käytiin ottamassa photobooth-kuvat todella vanhassa kuvauskopissa Kreuzbergissa ja näistä kuvista tuli tosi hauskat! Kuvauskopissa ei ollut mitään näyttöä, mistä näkisi milloin kone ottaa kuvan, vaan se räpsi ne ilman varoitusta. Ensimmäinen neljän kuvan sarja hieman epäonnistui.. :D Kuvilla kesti vielä viitisen minuuttia kehittyä ja tämä kyllä voitti mennen tullen uudenlaiset photoboothkopit, sillä näissä oli kunnon vanhanajan tunnelmaa!


9. Kreuzberg. 

10. Käytiin myös pitkästä aikaa muurilla ja turisteja oli paikan päällä yllin kyllin, joten lähdettiin aika nopeasti sieltä pois.


11 & 12. Käytiin Neuköllnissä Klunkerkranichin kattoterassilla istuskelemassa ja koko reissun aikana juotiin varmaan kymmenet Fritz-kolat :D. Ne on vaan niin sairaan hyviä! 


13. Iloinen matkaseuralaiseni :D

14. Käytiin syömässä napolilaista pizzaa Papà Pane di Sorrento -ravintolassa ja oli ihan törkeän hyvää - meni heittämällä lempparipizzapaikkojen kärkeen. Margherita maksoi sen 7 euroa ja tällaista hintatasoa on kyllä Suomessa ikävä..


15 & 16. Katutaidetta Berliinissä. Tällaisia mestoja Berliinistä löytyy pilvin pimein! Anne Frankista tehty maalaus oli todella upea. 


17 & 18. Käytiin myös tsekkailemassa Berliinin tuomiokirkon ympäristöä. Täällä kannattaa ehdottomasti käydä, mikäli liikkuu Berliinissä päin! Älyttömän kaunista kaikkialla, vaikkakin tuomiokirkko onkin juuri nyt remontissa.


19. Ostin pitkään haluamani Converse x CDG kengät ja voi vitsi, että tykkään näistä. Helsingissä oli mun koko loppuunmyyty, joten aattelin, että en varmasti tule löytämään kokoani täältäkään, mutta nappasin just vikan parin mun kokoa! 

20. Viimeisen illan tunnelmia; pitkä lämmin suihku, jääkylmä Fritz sekä paras seura. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST