sunnuntai 26. toukokuuta 2019

20 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Sain nimipäiväni kunniaksi lähetyksen Lotukselta ja nyt on sen verran talouspaperia ettei se muuten hetkeen lopu :D. Lähetyksen mukana tuli myös kukkia (jotka muuten vieläkin ovat kutakuinkin hengissä) sekä tämä ihana kortti!

2. Mun kuluneen viikon asu: 27 asteen lämpötilassa ei oikein muuta tahdo keksiä! Nyt nuo helteet on tosin kaunis muisto vain...


3. Max Melman täytti kuun alussa vuosia ja tämä herra on jo kaksi vuotias!

4. Meidän vanha kaasugrilli hajosi, mutta hankittiin kuitenkin tällainen söpö pieni pallogrilli ja grillailtiin pariinkin otteeseen. Mun lemppari grilliruoka on ehdottomasti voilla ja grillimausteella maustetut maissit.


5 & 6. Onneksi mulla oli mahdollisuus viettää hellepäivät ulkona ja olinkin suurimman osan ajasta vain terassilla hengailemassa. Siitepölyä tosin riitti ja jostain puusta (?) satoi jotain ihmeen valkoista höttöä ja vaatteet oli aika pian täynnä sitä. :D


7. Mun lemppariruoka tällä hetkellä: tofuwokkia sekä tuoretta salaattia fetalla ja mozzarellalla - nam!

8. Aina kesäisin meidän vanha rouva Milli haluaa päästä myös ulkoilemaan ja sain joka päivä viedä muutaman kerran hänet ulos, kun siitä huudosta ei vaan tullut loppua, sillä ulos oli vain päästävä! Hetken tepastelun jälkeen Milli suuntasi itse ulko-ovelle päin merkiksi, että nyt riittää tämä ulkoilu. :D


9 & 10. Pääsin pitkästä aikaa käymään Porin Patakirppiksellä ja tyhjin käsin en sieltä tietenkään lähtenyt. Tämä takki löytyi viidellä eurolla ja oon ihan rakastunut tähän! Ja kuten mainitsinkin jo aiemmin tässä postauksessa, niin tuo toppi + shortsit yhdistelmä oli oikeasti mun päällä ihan kokoajan! Toppi on Bik Bokista ja shortsit on leikattu pillifarkuista.


11 & 12. Nähtiin pitkästä aikaa Länsirannikon tytsyjen kanssa niin, että kaikki meidän ryhmä rämästä pääsi paikalle! Käytiin syömässä pizzat ja otettiin Kauppatorilla erittäin hyvällä menestyksellä yhteiskuvia ja tuli kunnon nostalgiapärinät, sillä otettiin myös 14-vuotiaina kyseisellä torilla itselaukaisimella kuvia galtsuun (ja myös mun vanhaan blogiin!)13 & 14. Mentiin pizzojen jälkeen istuskelemaan vielä terassille ja pyysin baarimikkoa tekemään mulle jonkun alkoholittoman drinksun ja toi oli älyttömän hyvää! Oli niin ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa kunnolla ja toivottavasti nyt kesällä nähtäisiin enemmän porukalla. 15 & 16. Illan päätteeksi lähdettiin vielä Ainon kanssa ajelemaan ja bongattiin upea oranssi auringonlasku! Oltiin sopivasti keskellä peltoja ja aateltiin käydä napsaisemassa erittäin coolit kuvat siinä samalla. :D Noissa maisemissa oon aikalailla lapsuuteni viettänyt ja on ihanaa, että voin asua kaupungissa, mutta aina silloin tällöin tulla tänne maaseudulle rauhoittumaan.


17. Hajuvesikokoelmani kaipasi päivitystä ja kävin ostamassa Ariana Granden Moonlight -hajuveden ja oon ihan rakastunut tähän. Mulla oli ennen saman tytsyn suunnittelema Ari -tuoksu, joka on ihan mun lemppari ja tää on aika samankaltainen sen kanssa. Multa on kysytty niin monet kerrat, että mitä hajuvettä mä käytän, sillä tuoksuu niin ihanalta ja raikkaalta sekä erilaiselta kuin monet muut hajuvedet, niin Arianan hajuvedet on olleet tosiaan kyseessä! Vaikka monia hajuvesiä mäki oon kokeillut, niin palaan aina näihin Arianan tuoksuihin. 

18. Upea auringonlasku vain noin sadan metrin päästä kotikodin pihalta. Ei yhtään hassummat näkymät.


19. Olin ottamassa tällä viikolla myös elämäni toisen tatskan ja niinhän se menee, että se ensimmäinen harvoin jää viimeiseksi! Mä tuun näyttämään täällä blogissa kyseisen tatskan sitten kun se on parantunut kunnolla.

20. Kuvattiin Janinan kanssa mukbang-video ja se tulee itseasiassa jo tänään Youtubeen Janinan kanavalle! Oli iha mielettömän hauskaa kuvata tuota ja tollaset rennot höpöttelyvideot on erityisesti mun mieleen, vaikka en muuten hirveästi tykkää olla videoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST