sunnuntai 12. toukokuuta 2019

12 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Viikko starttasi Beautyblenderin Bounce-meikkivoiteen lanseerauksessa ja mä oon tästä todella innoissani! Tapahtumassa ammattilainen katsoi mulle just eikä melkein mätsäävän meikkivoiteen ja mulle valikoitui sävy 3.30. 

2. Beautyblenderin tapahtuman jälkeen käytiin tyttöjen kanssa kuvaamassa ja kahvilla, jonka jälkeen piipahdettiin vielä Marsaanan pr-toimistolla.


3. Saatiin jo aiemmin mainitusta tapahtumasta testiin tosiaan meikkivoiteen lisäksi myös primer sekä nestemäinen highlighter ja tykkään ihan hirveesti kaikista näistä tuotteista! Beautyblender on jo monet vuodet ollut mulle se luottotuote meikkivoiteen työstämiseen ja nää uutuustuotteet on kyllä kaiken hehkutuksensa arvoisia.

4. Janina nappasi musta tän kuvan Instaan ja tykkäsin tästä tiistain asusta todella paljon! Kirppikseltä löytämälläni villableiserillä tarkeni yllättävän hyvin pelkkä t-paita alla.


5 & 6. Äidin kanssa lenkillä Mustikkamaalla! On kyllä ihan huikeeta, että muutaman kilometrin päästä kotoa löytyy näin upeita maisemia, eikä tunnu ollenkaan, että ollaan melkein Helsingin keskustassa.


7. Okei - nyt mulla on maailman coolein vesipullo töihin ja kultaisena, tottakai. Tässä pitäisi pysyä vesi kylmänä jopa 24 tuntia, mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan tätä, että pitääkö se oikeasti paikkaansa. Sain tämän vesipullon pr-lahjaksi!

8. Erään päivän look! Mä laittaudun kunnolla oikeasti viikossa ehkä pari kolme kertaa, joten tällaiset päivät on aika herkkua, kun on jaksanut näinkin panostaa. 


9. Ennen reissuun lähtöä mun on aina pakko siivota kämppä kunnolla, jotta kotiin on kiva palata. Moppi ja pölyhuiskat on siis heilunut kuluneen viikon aikana muutamaan otteeseen.

10. Pakkausrumba. Vaatteiden pakkaaminen reissuun on ehkä vaikeinta ikinä, koska en ikinä tiedä, minkälainen fiilis mulla on pukeutumisen suhteen reissun aikana. Lisäksi pitää vielä miettiä, että voiko vaatteita miksailla keskenään ja samalla pitää yrittää ottaa mukaan mahdollisimman vähän vaatteita...


11 & 12. Tykkään käyttää itseruskettavaa aina kesäisin ja nyt testasin pr-lahjaksi saatua St. Tropezin vesimelonin tuoksuista moussemaista itseruskettavaa ja tää on ehdottomasti parasta, mitä oon ikinä kokeillut - ja testattuja purnukoita löytyy aika iso määrä. Jo yhdellä kerroksella sai aikaan tosi luonnollisen ja näkyvän rusketuksen sekä tuote kuivui iholle todella nopeasti eikä tuntunut ollenkaan lähmäiseltä missään vaiheessa. Aivan loistava! Pitäisi varmaan päivitellä tänne blogiin vinkkejä itseruskettavan käyttöön, sillä edellisestä postauksesta on jo tovi. Sellaista siis on tulossa, kun ehdin sen väsäämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST