tiistai 9. huhtikuuta 2019

TRENSSIKELIT

Postaus sisältää mainoslinkin

Aivan ihanaa tiistaita kaikille ja toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! 

Napattiin nää asukuvat viime viikolla Eetun kanssa, kun oltiin kipaisemassa yhdellä pr-toimistolla sekä muilla asioilla keskustassa. Pääsin vihdoin ottamaan kunnon asukuvat tän trenssin kanssa, jonka löysin kirppikseltä 7 eurolla! En tiedä miten mä aina onnistun löytämään nämä helmet, mutta sanonpahan vaan taas, että olipa hyvä löytö. Löysin samalla kertaa myös toisen, vähän lyhyemmän ja tummemman trenssin ja sen kanssa on myös tulossa myöhemmin asukuvia. Molemmat trenssit on vieläpä tehty Suomessa, mutta kyseinen takkifirma ei ole valitettavasti enää toiminnassa. Multa kysytään usein, että mistä kirppiksiltä mä löydän nää superlöydöt ja mun vakkaripaikat on Kalliossa Hämeentiellä olevat UFF ja Fida. 

Pitkät takit on ehdottomasti mun yksiä lemppareita ja oversize-mitoituksella myös, tietysti. Mulla on kevääksi ja kesäksi myös pari vähän lyhyemmän mallista takkia, joten aina ei tarvitse katsella täällä blogissa näitä jättitakkeja, älkää huoliko. :D Ja nyt kun tähän päästiin, niin noi lasit on ilmeisesti juurtunut mun päähän kiinni, sillä ne on lähes jokaisessa asukuvissa mukana...

Viime viikko meni aikalailla töissä, enkä oo ehtinyt keskittymään blogihommiin oikeastaan ollenkaan, joten nyt pitää saada vähän tahtia kiinni, että saan julkaistua postaukset ajallaan. Viikonloppuna saan Ainon tänne mun luokse Helsinkiin ja mennään viettämään Janinan kanssa pientä staycationia hotelliin, josta tulen varmasti kirjoittelemaan tänne blogin puolelle myöhemmin. Pieni irtiotto tekee varmasti hyvää ja vielä läheisimpien ystävien kanssa - mikäs sen parempaa. 

___

Takki - Kirppis
Paita - House of Brandon (saatu)
Farkut - H&M
Kengät - Adidas
Lasit - H&M
Laukku - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST