tiistai 30. huhtikuuta 2019

TÄN HETKEN KUULUMISIA

Kivaa vappua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Nyt ollaan piiiitkästä aikaa ihan vain kuulumispostauksen parissa, sillä oon vaan nyt ohimennen kertonut asu-, tai arkikuvapostauksen ohessa niitä näitä, mutta nyt ajattelin pyhittää koko postauksen vain sille, et miten tää kevät on oikeastaan lähtenyt käyntiin.

Mitä oikeasti kuuluu?
Tässähän tää - tämän vastauksen oon antanut oikeastaan aina, jos joku on kysellyt kuulumisia. Mulla oli alkukeväästä vähän rankempi ajanjakso, mutta tulevaisuudessa häämöttävä kesä on saanut mun oloni vähän paremmaksi. Toisaalta kuuluu ihan hyvää, mutta toisaalta paremminkin voisi mennä. On hyviä ja huonoja päiviä.

Mitä tapahtuu työrintamalla?
Oon ollut jotenkin tosi laiskalla päällä blogin suhteen, en oo lähetellyt meilejä minnekään suuntaan (vaikka pitäisi), enkä ole oikeastaan saanut mitään sen kummempaa aikaiseksi muutamia yhteistöitä lukuunottamatta. Ideat ja motivaatio on selkeästi jossain hukassa tämän suhteen. Aloitin joulukuussa työt eräässä vaateliikkeessä ja teen siellä vuoroja aina silloin tällöin!

Parisuhde/perhe/ystävät?
Parisuhderintamalla menee hyvin - viisi vuotta tuli tosiaan täyteen maaliskuun lopussa ja kaik on oikein mallikkaasti. Perhe-elämä on kokenut aika isojakin muutoksia lähiaikoina, mutta oon ollut ihan hyvillä mielin näistä uusista tuulista. Ystäviä en ole päässyt näkemään niin usein kuin tahtoisin, varsinkin länsirannikolla asuvia ystäviäni. Aikataulut on ollut tänä keväänä tosi haastavat, mutta eiköhän me pian taas nähdä. Onneksi on Whatsappit ja Snapit sun muut, joilla voidaan olla yhteyksissä päivittäin.

Matkat?
Varasin pääsiäisenä mulle ja Eetulle lennot sekä hotellin Berliiniin ja en ole itseasiassa käynyt siellä yli kolmeen vuoteen ja lähtö koittaa jo ensi viikolla! Berliini on mun lempparikaupunki ja oon jo mennyt ihan sekaisin laskuissa siitä, että kuinka mones visiitti tämä tulee olemaan. Kuudes? Viides? Saksa on mulle muutenkin tosi tärkeä maa ja kävin siellä monta kertaa vuodessa, kun isäni asui siellä. Paljon muistoja tulee varmasti taas mieleen kun pääsen Berliinin sykkeeseen. Mun haaveenani jo pitkään on ollut muuttaa sinne edes hetkeksi ja toivon, että tämä vielä joskus toteutuisi. Tämän reissun lisäksi loppukesäksi ollaan suunniteltu jotain pientä reissua äidin kanssa.Harrastukset/hyvinvointi?
Oon innostunut jälleen kerran juoksemisesta ja nautin niin paljon, kun pääsen hölkkäilemään luontoon. Oon myös saanut petrattua syömisissäni ja nykyään syön ainakin kerran päivässä sen lämpimän ruoan ja tuntuu hullulta, että joskus söin vain muutaman kerran viikossa kunnon aterian - ei ihme, että voin vähän huonosti. Oon aika surkea ruoanlaittaja, mutta oon oppinut tekemään itselleni helposti toteutettavia ja terveellisiä ruokia omasta päästäni, sillä reseptisivujen lukijaksi musta ei taida olla...

Inspiroi eniten/vähiten?
Tämä yllättävän lämmin kevät, kesävaatteet, värit, aurinko, hymyilevät ihmiset, pidemmät päivät, ulkona istuskelu. Kevät ja kesä saa mut aina tosi inspiroituneeksi ja iloiseksi. Kaikki vaan näyttää niin paljon kauniimmalta, kun aurinko paistaa. Vähiten mua inspiroi tylsät päivät, jolloin ajatus ei kulje yhtään mihinkään ja kulutan kaiken ajan johonkin ihan turhaan, kun voisin käyttää sen tehokkaammin; esimerkiksi näihin blogijuttuihin, mutta sen sijaan pyörin jossain Youtuben syövereissä ja haen jo kolmatta jätskiä pakastimesta. Ei hyvä, mutta rentoilupäivätkin on välillä ihan jees.

Tällä hetkellä syön/katson/luen?
Oon jotenkin tosi koukuttunut parsakaaliin ja tungen sitä melkeinpä joka ruokaan. Luen? Vähän nyt hävettää kyllä myöntää, mutta luen tosi vähän kirjoja ja välillä toivon, että saisin sen nuoruuden lukutoukka-Emilian taas heräämään ja marssisin kirjastoon lainaamaan kasan kirjoja, mutta ei. Blogeja luen joo päivittäin, mutta kirjoja ei meikäläisen kädessä ole hetkeen näkynyt. Oon kuunnellut nyt aika paljon podcasteja ja mun suosikit ovat ehdottomasti Auta Antti! sekä Nonsense, joten oiskohan äänikirjat sitten mun juttu? Oon myös se ihminen, joka harvoin innostuu mistään trendaavista sarjoista, esimerkiksi Game of Thrones on mulle aivan vieras ja tuskin ikinä tulen sitä katsomaan, mutta Salkkarit kyllä menee, hehe! 

Mitä odotan?
Kesäiltoja, lämpimiä hellepäiviä ja onnellisia hetkiä läheisten kanssa. Sekä tietenkin ensi viikon Berliinin reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST