torstai 11. huhtikuuta 2019

SUOSIKKEJA SKIN TREATILTA

Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta

Kyseessä ei ole sovittu kaupallinen yhteistyö Skin Treatin kanssa, vaan olen saanut tuotteet testiin pr-toimistolta, eikä pr-toimisto ole antanut tuotteita postausta vastaan, vaan kerron teille kokemuksistani ihan omaksi ja teidän iloksenne!

Kuinka moni teistä on kokeillut Skin Treatin tuotteita? Kicksistä löytyvä Skin Treat -tuotesarja on vegaaninen ja useat raaka-aineet on peräisin luomutiloilta, joka on todellakin plussaa. Harvemmin tulee näin isoa kasaa lempparituotteita yhdeltä merkiltä, mutta nyt olen tainnut löytää vartalonihonhoidon suosikkimerkkini! Yleensä sitä keskittyy vain kasvojen ihon hoitoon, mutta muu vartalon hoito saattaa ainakin multa välillä unohtua täysin. 

Mä pesen käsiä tosi ahkerasti ja mun käsien iho on välillä todella kuiva varsinkin talvisin. Kuivan ja kuolleen ihosolukon kuoriminen on kaiken a ja o ja oon todennut tämän kuorinnan parhaimmaksi! Miellyttävän tuoksuinen kuorinta kuorii kädet hetkessä niin pehmeiksi, että tekisi kokoajan mieli vain koskea kämmeniä. :D Käsikuorinta ei sisällä mikromuoveja, vaan mustaa kvinoaa ja viinirypäleensiemeniä, joten vesistöihin ei pääse haitallisia aineita. 

Mä rakastan tämän kosteuttavan rasvan tuoksua! Oon käyttänyt tätä käsirasvana ja suihkun jälkeen koko kropalle. Ihan mieletön! Jojobaöljy ja puuvillansiemenöljy tekee ihosta erittäin pehmeän ja kosteutus pysyy pitkään iholla. En voi sietää yhtään rasvoja, jotka kuivuu hitaasti iholle ja tässä ei ole sitä ongelmaa. Käyn yleensä iltaisin suihkussa ja mikään ei ole niin inhottavaa, kuin mennä nukkumaan vielä rasvaisen kropan kanssa, joka liimautuu lakanoihin...

Suihkussa käytettävä puhdistus- ja hoitoaine oli todella positiivinen yllätys! En oo käyttänyt tätä joka pesulla, etten tuhlaa tätä ihan heti pois, mutta tuotetta voi siis käyttää ihan päivittäin. Kun kosteuttaa ihoa jo suihkussa, niin iho ei pääse enemmän kuivumaan lämpimän veden kanssa läträtessä. Tämä + aiemmin mainittu vartalorasva on pettämätön kombo. 

Kuorin kasvojen ihon noin kerran viikossa, mutta vartalon ihon oon kuorinut vain silloin tällöin ennen itseruskettavaa, mutta nyt tähän tuli muutos! Vaahtomainen kuorinta voidaan jättää koko yöksi vaikuttamaan iholle ja sen jälkeen pestä pois, mutta itse oon laittanut tätä hiukan ennen suihkuun menoa ja pessyt sen sitten pois suihkussa. Ensimmäisellä käyttökerralla tää hieman kirveli, koska mun iho on ollut niin samperin kuiva, mutta muutoin tämä on toiminut oikein hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi. Tämä kuorinta eroaa normaalista kuorinnasta siten, että kuorivat ainesosat ovat kemiallisia ja mitään kuorivia hippuja ei tässä tuotteessa ole. 

Viimeiseksi myös vähän erikoisempi tuote! Tämä vartaloseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja parantaa ihon kimmoisuutta. Tuotteella on viilentävä vaikutus, joka virkistää kroppaa! En ole laittanut tätä koko kropalle, vaan esimerkiksi reisiin ja käsivarsiin. Tätäkin oon tykännyt laittaa suihkun jälkeen - noin pari kertaa viikossa - mutta tuote kuitenkin sopii myös päivittäiseenkin käyttöön.

___

Mikä on sun suosikkituote Skin Treatilta, jos olet testannut heidän tuotteitaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST