tiistai 23. huhtikuuta 2019

STAYCATION

Yhteistyössä Radisson Blu Espoo

Vietettiin noin pari viikkoa sitten Ainon ja Janinan kanssa ihanaa staycationia Espoon Radisson Blu hotellissa ja haluttiin viettää ihana tyttöjen ilta ja tyhjentää pää hetkeksi kaikesta elämän häslingistä. Hotelli on omien sanojensa mukaan the log out zone ja kyllä, vielä parikin päivää visiitin jälkeen olin ihan log out zonessa :D. Yhdenkin yön irtiotto teki siis todellakin hyvää, eikä kauas tarvinnut lähteä.


Yövyttiin Junior Sviitissä ja huoneessamme odotti ihanat tarjoilut tervetuliaisviestin kera. Ihana vastaanotto! Hotellissa oli muutenkin todella mukavaa henkilökuntaa ja saimme erittäin hyvää asiakaspalvelua. Junior Sviitti oli todella tilava ja siellä oli kaksi vessaa, makkari sekä erikseen vielä olohuone. Huoneen sisustus oli todella moderni, mistä tykkäsin ja varsinkin marmoroidut, valoisat vessat oli mun mieleeni.


Hotellista löytyi myös uima-allas, jossa mekin käytiin pulahtamassa. Saatiin uida tuolla ihan rauhassa, eikä muita uimareita näkynyt. Isot ikkunat toi kivasti valoa uima-altaalle ja harmi, kun oli pilvinen päivä - auringonlaskun aikaan tuolla olisi varmasti ollut tosi mageeta! 


Saunaosastolta löytyi kolme eri saunaa ja pääsy kattoterassille. Käytiin illallisen jälkeen saunassa ja uimassa vielä toisen kerran ja voin sanoa, että tuli kyllä super rentoutunut fiilis! Just tällaista mä tarvitsinkin: rentoilupäivä parhaiden ystävien kesken ilman huolen häivää. 


Super breakfast -aamupala hotellilla oli tosi kattava ja sieltä löytyi kyllä jokaiselle jotakin! Pannarit nutellalla oli niin hyviä ja leipävaihtoehtoja oli monia sekä hedelmiä löytyi yllin kyllin. Illallinen Ranta -ravintolassa oli myös todella hyvä, vaikka jouduttiinkin odottelemaan ruokia noin tunnin verran. Kannatti tosin kyllä odotella, sillä mun tilaamat friteeratut kukkakaalit oli taivaallisia! Mun kaltaiselle nirsoilijalle ruokapuoli oli todellakin täyskymppi, vaikka aluksi pelkäsinkin, etten löytäisi illallisella itselleni mitään ookoota kasvisruokaa.


Minireissu teki sen mitä pitikin: sain rentouduttua pitkästä aikaa kunnolla ja meillä oli ihan älyttömän hauska viikonloppu. Tällaisia ehdottomasti lisää! Super paljon kiitoksia Radisson Blun tyypeille, että päästiin viettämään ikimuistoista viikonloppua tyttöjen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST