torstai 25. huhtikuuta 2019

KEVÄÄN EKA MEKKOASU


Huhtikuu on ollut jotenkin poikkeuksellisen lämmin täällä Suomessa ja oon mennyt pitkin katuja jo ihan paljain kintuin! Parikymmentä astetta on mennyt jo jossain päin Suomea rikki ja en kyllä muista, milloin olisi tässä vaiheessa kevättä jo ollut näin lämmin. Nämä kuvat on otettu noin viikko sitten, jolloin ei ihan vielä näin lämmin ollut kuin nyt, mutta kylmä ei silti tässä asussa todellakaan tullut.

Mun ehdoton lemppariasu tällaisille säille on neule/college + mekko/midihame: ihanan huoleton ja rento asu arkeen. Tässä asussa oon pukenut kevyen leopardimekon (joka on muuten täydellinen mekko kuumiin kesäpäiviin) valkoisen cropatun collarin kanssa. Toimii! Ja hei, mitä mieltä muuten ootte noista helmipinneistä? Näitä on nyt alkanut näkymään tosi paljon ja mä oon todellakin tykästynyt näihin! 

Mulla oli hieman käynnistymisvaikeuksia pääsiäisen jälkeen, mutta nyt mennäänkin jo torstaita ja viikonlopuksi on tiedossa kivoja suunnitelmia. Ihanaa torstaita teille ja kivaa viikonloppua jo näin etukäteen!

___

Takki - Kirppis
College - Junkyard (saatu)
Mekko - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Brandy Melville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST