tiistai 16. huhtikuuta 2019

EMOJI-HAASTE

Bongasin ihanan Johannan blogista tämän hauskan emoji-haasteen, jossa emojien avulla kerrotaan tän hetken fiiliksiä. Toivottavasti nämä näkyy oikein teidän kaikkien selaimilla! Vai olisko pitänyt tehdä tämä ihan vanhan kunnon Mesen hymiöillä, haha :D


🤩 Näissä kuvissa näkyvät Bik Bokin Wide farkut on ehdottomasti parhaimmat farkut mitä oon ikinä omistanut. Oon ennen vannonnut Monkin Kimono ja Taiki farkkujen nimeen, mutta näitä kokeiltuani olin ihan myyty. Miten farkut voi edes tuntua näin mukavilta päällä? Näissä farkkukangas ei ole kovaa, vaan todella pehmeää ja ohut kangas tuntuu mukavalta päällä. Toisin kuin muiden farkkujen kanssa haluan ottaa ne heti pois jalasta kun tulen kotiin, mutta näitä voisin pitää vaikka kokoajan. Ja leveä malli housuissa on tällä hetkellä ihan mun lemppari ja vielä raakaleikatuin lahkein, kyllä kiitos!

🧖‍♀️ Vietettiin Janinan ja Ainon kanssa Espoon Radisson Blu hotellissa viime viikonloppuna staycationia ja ai että, miten yhenkin yön irtiotto teki hyvää ja palasin kotiin super rentoutuneena. Kirjoittelin teille kyseisestä reissusta postausta ja se postaus tulee julki ensi viikolla! Instagramista tosin löytyy jo muutamia kuvia ja fiiliksiä reissusta.

😂 Kyseisellä reissulla myös naurettiin niin monta kertaa vatsalihakset kipeiksi, että alkaa vaan naurattamaan uudelleen kun miettii! Hekotettiin ihan yömyöhään aivan väsyneille jutuille ja oon pahoillani, jos meidän naapurihuoneessa majoittautui joku... 

😍 En oo ikinä ollut mikään superhyper Billie Eilish fani, mutta tää uusin levy on itseasiassa aika hyvä. Soittolistoillani on ollut myös uunituoretta tuotantoa Tayla Parxilta ja Aviciin SOS -biisi on ollut kovassa soitossa.


🐆 Kuvissa näkyvä leopardihattu on löytynyt mun päästä harva se päivä ja mun mielestä se kruunaa asun kuin asun! Oon käyttänyt tätä töissä, kaupungilla, kaupassa käydessä ja välillä ihan vaa kotona chillatessani, haha :D. Jos ei jaksa tehdä hiuksille mitään niin on ihan parasta vaan heittää hattu päähän ja se on siinä!

🐣 Lähden parin päivän päästä pääsiäisen viettoon kotikonnuille Satakuntaan ja tekee varmasti ihan hyvää hetkeksi irroittautua tästä Helsingin sykkeestä ja mennä näkemään perhettä!

😣 Mun polvet on olleet tosi kivuliaat nyt joka päivä ainakin kahden viikon ajan ja en miettinyt aluksi asiaa sen kummemmin, koska polvet on vaivannut mua mun koko elämäni ja oon joutunut ramppaamaan lääkärissä niin monet kerrat. Nyt kuitenkin kipu vaan jatkuu ja jatkuu, joten ehkäpä tästä pitäisi käydä lääkärissä, jos tälle voisi tehdä jotain.

🌞 Täksi päiväksi on luvattu 12 astetta lämmintä, joten nyt alan pikkuhiljaa laittamaan konetta kiinni ja hipsimään ulos nauttimaan tosta aurinkoisesta kevätsäästä - ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST