sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

20 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Rakkaat tytöt! Mieletöntä, että ollaan tutustuttu blogiemme kautta.

2. Yksillä Ainon kanssa. Pääsin vihdoin testaamaan lähellä kotiamme olevan Tannerin ja siellä oli tosi kiva tunnelma - pitää poiketa toistekin.


3. Kallio. 

4. Tervetuloa bambumajaamme! Tilasin Parolan Rottingilta tuollaisen seinäkoristeen ja aluksi tuli pieni shokki, koska toi on aivan v-a-l-t-a-v-a ja en tiennyt, miten saisin sen näyttää järkevämmältä. Onneksi meillä on iso huonekorkeus, joten tossa sängyn päällä se näyttää yllättävän kivalta.


5. Staycation voi alkaa! Toi asu on ehkä maailman mukavin, vaikkakin nuo housut osoittautui aika heppoiseksi teoksi - nimimerkillä oon korjannut saumoja jo kaksi kertaa. En jaksanut alkaa lähettelemään näitä takaisin, joten päätin parsia nämä uudelleen kasaan, mutta ehkä seuraavalla kerralla pitäisi vaan panostaa kunnon cashmerepöksyihin, jotka ei heti hajoa. 

6. Niin rauhallinen maisema Espoossa!


7 & 8. Oltiin Espoon Radisson Blu hotellissa tyttöjen kanssa yksi yö sviitissä ja oli todella ihana reissu: pääsin rentoutumaan kunnolla sekä nauramaan vatsalihakseni kipeiksi useaan kertaan! Kerron lisää teille tästä minireissusta tiistain postauksessa.


9. Illallislook. Mulla oli yläasteella tosi paljon seeprakuvioisia juttuja, mutta nyt seepra on tehnyt comebackin! Toi college on mun mielestä tosi kiva ja piristää arkiasuja kuosillaan.

10. Friteerattuja kukkakaaleja, lohkoperunoita ja ratatouillea... kyllä kiitos!


11. Treffasin Janinaa kuvaus- ja lounastreffien merkeissä ja ihan paljain säärin mentiin, eikä tullut kylmä! Kirppikseltä löytämäni leopardihame pääsi taas käyttöön ja se on ollut kyllä hyvä löytö. Multa on kyselty tosi paljon että mistä tää hame on ja jotkut eivät ole meinanneet uskoa, että tää on ihan vain kirppikseltä! 

12. Oon ollut tän viikonlopun äidin luona pääsiäisen vietossa ja täältä löytyy melkeinpä aina jokin upea kukkakimppu!


13. Meidän rakas vanha rouva Milli täyttää ensi viikolla 10 vuotta ja sen kunniaksi otettiin hänestä pari synttärikuvaa. Oli ehkä vähän vaikeuksia saada Milli tulemaan tuohon jakkaralle, mutta loppujen lopuksi saatiin hänet houkuteltua rairuohon avulla, jota Milli tässäkin kuvassa katselee :D.

14. Max innostui mun näkemisestä niin paljon, että ei tiennyt miten päin olisi! Mun ihana pikku muru.


15 & 16. Iltalenkillä vanhoilla lenkkipoluilla. Täällä kotikotona on ihan parhaat ja rauhalliset lenkkipolut ja niitä tulee kyllä välillä ikävä Helsingissä.


17 & 18. Käytiin pääsiäisdinnerillä Borgissa ja tilasin teriyakitofua kvinoalla ja oli meinaan hyvää! Toi oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun tilasin tofua ravintolassa. Jälkkäriksi tietenkin Nutella pannacottaa ja toi hasselpähkinälevy sopi siihen täydellisesti. Nam! Suosittelen kyllä kaikkia käymään Borgissa, mikäli Porissa päin liikutte.


19 & 20. Ajeltiin vielä dinnerin jälkeen Yyteriin, joka on mun ihan lempparein paikka Suomessa. Yyteri oli taas niin upea, että en olisi millään halunnut lähteä! Rannan tuoksu ja hiljaisuus. 

___


Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut kivoissa merkeissä! Mä lähden huomenna taas takaisin Helsinkiin, mutta täällä pyörähtäminen teki kyllä hyvää. Toukokuu saattaa olla niin kiireinen, että pääsen tulemaan tänne uudestaan ehkä vasta kesällä, joten oon nyt nauttinut täysin rinnoin täällä maalla olemisesta!

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST