sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Työlook! En tosin tiedä mikä tää käsi leuan eteen poseeraus on...

2. Mun koruvarastot on kasvanut tässä talven aikana ihan kiitettävästi ja oon kyllä todellakin innostunut korviksista ja kaikista muista härpäkkeistä. Ja hei, helmipinni! Käytin viimeksi tuon muotoisia pinnejä ala-asteella.


3. Ihana, ihana valo. 

4. Mun hiukset on vaalentunut tosi paljon viimeisimmästä värjäyskerrasta ja en pistä ollenkaan pahakseni! Aurinko varmasti vaalentaa näitä kesällä vielä enemmän. 


5 & 6. Piipahdin NA-KD pop-upin avajaisissa Stockmannilla ja silmiini pisti heti tietenkin kaikki leopardijutut. Maistoin myös tuolla ekaa kertaa Kombuchaa ananas-persikka maussa ja rakastuin! Pitääkin hankkia pullo sitä kotiin, oli meinaan todella hyvää.


7 & 8. Iltalenkillä Eetun kanssa. Oli ton lenkin aikana tosi kesäinen ja rauhallinen fiilis. Viime kesän olin suurimman osan ajasta poissa Helsingistä, mutta tästä kesästä taitaa tulla kaupunkikesä.


9. Työlook part 2! Toi Eetun vakosamettipaita on päässyt kovaan käyttöön.

10. Ei nyt ihan puhelinkuva, mutta puhelimeen tallentunut: mun lemppariquote tällä hetkellä. En tiedä mitään, mikä voisi kuvastaa mun fiiliksiä tällä hetkellä niin hyvin kuin tämä.


11. Kirjoittelinkin Instagramiin, että tää on jo varmaan tuhannesmiljoonas kuva tästä kohdasta, mutta tää on ihan mun suosikkipaikka meillä täällä kotona, joten ehkä tämä hehkutus sallitaan. Nämä unikkoverhot on ehdottomasti paras sisustusostos IKINÄ!

12. Saatiin jo aiemmin mainitusta NA-KD tapahtumasta nämä kaulakorut ja mulla oli ennen aika samanlainen setti, mutta niistä lähti ''kultaus'' todella nopeasti ja nyt ne näyttävät enemmänkin likaisilta hopeisilta koruilta. Toivotaan, ettei näille käy samaa kohtaloa!


13. Sarjassamme Kallio Kierrättää ostokset: aurinkolasit! Nää muistuttaa aika paljon niitä Ray-Banin yksilöitä, mutta kun halvalla ja käytettynä sai, niin päätin ostaa nämä. Huomaa kyllä, kun vertaa mun aitoihin Reiskoihin niin nää on aika hepposta tekoa, mutta eiköhän nämä kestä. Eetu sanoi, että mulle sopii ihan minkä malliset aurinkolasit vaan, enkä oo ees ajatellut kyseistä asiaa! Multa löytyy kyllä ihan jokaisessa mallissa aurinkolaseja, mutta mun mielestä mulle ei sovi perus Aviator-malliset aurinkolasit sitten ollenkaan.

14. Tänään on virallinen vaalipäivä ja meikä kävikin jo ennakkoäänestämässä viikon alussa. Kävithän äänestämässä?


15 & 16. Vietin torstaina kunnon siivouspäivää ja vaihdoin lakanat, moppasin, pyyhin pölyt, muutin keittiön hyllyköiden järjestystä hieman sekä siivosin eteisen ja nyt kenkäkasat on hetkeksi taas taltutettu. Aino on tosiaan ollut täällä Helsingissä koko viikonlopun ja laitoin jo hyvissä ajoin hänelle lakanat valmiiksi odottamaan. Kunnon host-mama täällä hei. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST