sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1. Lenkillä Tervasmäellä! Toi oli itseasiassa eka kerta kun olin tuolla lenkillä, vaikka asuinkin tuolla suunnilla 7 vuotta. Kerta se on ensimmäinenkin!

2. Max oli lenkin jälkeen niin poikki, että nukahti puoliksi mun syliini. Oon ollut nyt viikon Helsingissä ja heti tuli ihan hirveä ikävä näitä mun karvapalloja.


3. Käytiin tutkimassa meidän talon vieressä olevaa pusikkoa ja sain napsastua Maxista kuvan, missä se on kerrankin paikoillaan ulkona. :D

4. Bussissa kohti Helsinkiä. Vaikka oon kulkenut Helsinki-Pori-Helsinki väliä jo monen monta kertaa, niin silti maisemat ulkona on aina niin erilaiset ja uutta nähtävää tuntuu aina olevan.


5. Emilian niksipirkka: lenkin varrelta voi poimia ilmaisen ja ajattoman ''kukka''kimpun kotiin. Kylkiäisenä voit myös tuoda kaiken maailman ötököitä, joita pyydystelin tuon maljakon vierestä... 

6. Erään työpäivän look! Ja jälleen leohattu päässä...


7. Auta Antti! on ehkä parasta suomalaisessa podcast-skenessä Nonsensen lisäksi. Tätä kuunnellessa saatoin tirauttaa pari kyyneltä, mutta suosittelen kuuntelemaan. Aika koskettava jakso.

8. Janinan kanssa aamiaisella Green Hippo Cafessa. Tilasin listalta pannarit marjoilla ja nutellalla ja huh - en millään jaksanut edes syödä kaikkea! Suosittelen ehdottomasti, sillä tämän annoksen hinta ei hirveästi lompakkoa rokottanut ja tosiaan, pannareita oli paljon. Pannariähky taattu.


9 & 10. Perjantain pressipäivän look! Teen nykyään oikeastaan aina ihan saman meikin ja mietin, että pitäiskö kaivaa taas kesää kohden vähän värikkäämmät luomiväripaletit esiin.


11 & 12. Perjantaina oli siis tosiaan pressipäivät ja käytiinkin parin bloggaajakollegan kanssa kolmella eri toimistolla tsekkaamassa tulevan syksyn ja talven juttuja. Aikamoista juoksua paikasta toiseen, mutta toisaalta tällaiset päivät on tosi kivoja ja pääsee taas näkemään niin paljon tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Kaikkea sitä pääsee kokemaan pelkästään blogin ja somehommien kautta.


13. Kokeilin stailata pitkän maksimekon farkkujen kanssa ja tää oli mun mielestä tosi kiva look! Tossa mekossa oli napitukset ihan helmaan saakka, joka mahdollisti sen yhdistämisen farkkujen kanssa näin avonaisena.

14. Äiti toi mulle laivalta alkoholitonta viiniä ja musta on tullut ihan tän fani. Vaikken alkoholia juokaan enää, niin viini on mun mielestä aina ollut tosi hyvää ja tää versio ajaa asiansa täydellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST