sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

14 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Treffattiin Janinan kanssa ja napattiin samalla aika extempore asukuvat puhelimella. Päälle päätyi tuona päivänä Eetun vakosamettinen kauluspaita, KappAhlin ohuet housut, lempparinilkkurit sekä mummulta saatu laukku. Tuota vakosamettipaitaa voi myös käyttää takkina esimerkiksi kesällä! 


3. Uusi tuttavuus: jaderulla! En ollut ennen kuullutkaan tällaisesta, mutta nyt sain sen testiin Kicksiltä. Jadekivestä valmistettu ihorulla on tarkoitettu kasvohierontaan ja se vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Oon nyt rullaillut tuolla aina aamuisin, mutta mitään ihmeellisempää mun kasvoissa en ole huomannut. Viileä jadekivi tuntuu kuitenkin miellyttävältä iholla!

4. Pääsin myös kokeilemaan Skin Treatin tuotteita ja tykästyin näihin sen verran, että väkersin teille ihan oman postauksen näistä, joka tulee julki torstaina.

Tuotteet saatu testiin.


5. Kävin vaatekaappia läpi ja löysin tämän keltaisen hupparin jälleen käyttöön! Mulla on kotona aina käytössä rennot kotivaatteet ja saman tien kun tuun ovesta sisään vaihdan vaatteet rennompiin ja farkut lentää kaaressa kaappiin :D. Oloasut ja mukavat hupparit sekä housut on mun heikkous! 

6. Tykkäättekö te lenkkeillä enemmän maastossa vai asfaltilla? Mä tykkään ehdottomasti enemmän pehmeästä maastosta, mutta asfalttikin kyllä menee. 


7 & 8. Mä tuun varmaan hehkuttamaan loputtomiin näitä mun kirppikseltä löytämiäni trenssejä, joten koittakaa kestää! Näistä kuvista näkee hyvin trenssien eroavaisuuden ja tämä vaaleampi yksilö on ehdottomasti massiivisempi ja pidempi. Trenssit löysin Hämeentien Uffista Kalliosta! Eipä tarvinnut taaskaan mennä uutena ostamaan kevään ja miksei kesänkin luottotakkia. Oon omistanut viimeksi trenssin 15-vuotiaana, mutta se oli tyköistuva ja lyhyemmän mallinen: larppasin jotain preppy-tyyliä aikoinaan, eikä se ollut kyllä yhtään mun juttu, mutta kaikkea on vissiin kokeiltava. :D


9. Tää pinnihiustyyli oli mun mielestä tosi kiva! Pinni ei oikeastaan kyllä näy tässä kuvassa juurikaan, mutta tän postauksen kolmannessa kuvassa se vilahtaa.

10. Korkattiin Janinan kanssa terdekausi Strindbergin terassilla ja kevätfiilis oli huipussaan! Terasseilla istuskelu on mun mielestä ihan parasta ja varsinkin kesäiltaisin hyvässä seurassa.


11. Lenkiltä otettu kuva! Tämä alkukevät on vielä aika harmaata aikaa, mutta ei onneksi ole enää kauan aikaa siihen, että lehdet alkaa tulemaan puihin ja nurmikko alkaa vihertämään.

12. Siitä oloasu-addiktiosta: tämä on ehdottomasti mun lemppari oloasu tällä hetkellä, koska tämän kanssa kehtaa mennä ihan uloskin asti! Oon yhdistänyt tätä noihin yllä näkyviin trensseihin ja lenkkareihin, jolloin rento asu on taattu. Ja tää aivan täydellinen asu matkustamiseen!


13 & 14. Helsinkiin on rantautunut vuokrattavat sähköpotkulaudat ja ollaan ihan koukussa niihin! Oon ite aika nössö kaikkien menopelien suhteen, sillä en omista mopokorttia tai varsinkaan ajokorttia, mutta tällaisten kanssa on ihan kiva surrutella menemään! En oo ihan vielä niin rohkea, että menisin tällä niin kovalla vauhdilla kun voi pitkin katuja, mutta enköhän mäkin joskus rohkaistu. Tämän vempeleen huippunopeus on vissiin 25 kilometriä tunnissa ja ekan kerran kun tätä testasin niin sydän kyllä hakkasi, kun tää tempasi niin nopeasti eteenpäin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST