tiistai 19. maaliskuuta 2019

VIIME AIKOINA OLEN...

Postaus sisältää mainoslinkin

... ostanut uuden puhelimen ja ai vitsi että tuntuu kivalta, kun puhelin toimii sulavasti ilman jumitusta eikä akku lopu kokoajan. Vanha puhelimeni iPhone 6s alkoi vetelemään viimeisiään ja oli aika päivittää kapula tähän päivään. En tiedä mikä siinä on, että tuntuu suorastaan vastenmieliseltä laittaa niin paljon rahaa tuotteeseen, mitä kuitenkin käyttää joka päivä niin moneen asiaan yhteydenpidosta kuvien muokkaamiseen, joten ehkä siihen sitten voisikin panostaa. No, nyt se on hankittu eikä tarvitse enää jossitella. Toivottavasti tää nyt kestäisi, sillä en halua ostaa uutta hetkeen!

... piipahtanut Hotelli St. Georgessa Maria Nilan aamutapahtumassa ja päätin, että sinne pitää mennä joskus paremmalla ajalla johonkin kosteuttavaan kasvohoitoon ja sen jälkeen pulahtaa uinnille altaaseen. Hotellin spa-osasto oli ihan mieletön ja harmonisuus sai todellakin mielen heti rentoutumaan. To do -listalle siis, pieni irtiotto tekisi hyvää!

... ollaan suunniteltu Eetun kanssa parin päivän päästä häämöttävää viidettä vuosipäivää ja tiedossa olisi tänä vuonna perinteiset pizzat Putte'sissa sekä hohtokeilausta. Taktisesti varattiin rata viisi meidän käyttöön, haha!

... haaveillut keväästä ja kesästä. Mun oli pakko päästä fiilistelemään näissä kuvissa näkyvää mekkoa ja olkilaukkua jo näin maaliskuussa. Välillä tuntuu siltä, että jes - nyt kevät vihdoin alkaa, mutta seuraavana päivänä sataa taas lunta taivaan täydeltä. Onneksi pian on jo huhtikuu ja kevät voisi sitten toivottavasti alkaa kunnolla.


... pohtinut huonekasvien ostoa. Luovuttiin viherkasveistamme muuttoa tehdessä, koska ei saatu niitä enää herätettyä eloon. Sain keittiön amppelikasvinkin jostain syystä tapettua (syytän tästä kylmää vetoa, mikä tulee läpi vanhoista ikkunoista), joten tällä hetkellä meidän kodissa kasvien virkaa toimittaa vaan kaislat ja Ikean tekokasvit. En tosiaan oo mikään viherpeukalo, joten vähänkin vaikeasti hoidettavimmat yksilöt kierrän kaukaa. Suunnitelmissa olisi ostaa joku todella korkea kasvi ja sen lisäksi pienempi kasvi johonkin sivupöydälle. Miksi tällaisia projekteja on vaan niin vaikea alkaa toteuttamaan?

... kaivanut kaapista yläasteella ostamani neuleen jälleen käyttöön. Onneksi en oo antanut sitä eteenpäin, sillä se on päätynyt useasti viime päivinä päälle. Vähän nukkaa on kertynyt vuosien varrella, mutta nukkakoneella saisi tämänkin ongelman ratkottua. Muistan, kun tein vanhaan blogiini ''wishlist-kollaaseja'', jossa oli muiden toiveissa olevien vaatteiden kanssa kuva tästä Ginatricotin neuleesta. Hetken päästä kävin vihdoin ostamassa sen Porin Isokarhun liikkeestä ja olin niin onnellinen oversize-neuleestani :D. 

... aloittanut Gossip Girlin alusta alkaen uudelleen sekä katsonut Netflixistä Madeleine McCannin tapauksesta kertovaa dokumenttia. Tää Madeleinen tapaus on aika mielenkiintoinen ja toivottavasti saadaan vielä joskus tietää, mitä tytölle on oikein käynyt. Kannattaa katsoa dokkari läpi!

... fiilistellyt Instagramin välityksellä tällä viikolla alkanutta Ariana Granden maailmankiertuetta. Vielä pitäis jotenkin jaksaa lokakuuhun asti odottaa, että näkisi sen ihan omin silmin! 200 päivää jäljellä...


Puuvilla-pellavamekko - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Olkilaukku - Kirppis


2 kommenttia:

 1. Ihana toi sun mekko <3 Mä ostin kanssa nyt kevään tullen uusia viherkasveja virkistämään meidän kotia :) Tätä lukiessa tuli mieleen, että pitäiskö aloittaa taas Gossip Girl alusta, miljoonnannen kerran :D

  Mukavaa viikkoa! :)

  Dunia Toropainen
  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Ehkä pitäisi nyt vihdoin itsekin mennä kasviostoksille..:) ja todellakin GG katseluun!!

   Samoin! ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST