sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

TÄMÄN HETKEN KAUNEUSSUOSIKKEJA

Tuotteet saatu testiin pr-toimistoilta
Mä oon ehkä ohimennen maininnut näistä Budgien hiustuotteista täällä ennenkin, mutta nyt halusin tulla esittelemään teille mun ehdottomat lempparit heidän tuotteistaan! Budgie on siis uusi, vegaaninen hiustuotemerkki, jota myydään Kickseissä. Olin kuukausi sitten heidän pr-tapahtumassaan ja oon aivan myyty näille tuotteille. 

Mun lemppareiksi on osoittautunut hiustuoksu, the multitasking all-in-one mist, joka toimii niin lämpösuojana, nimensä mukaan tuoksuna sekä tämä tuo myös kiiltoa ja pehmeyttä kutreihin. Ihan loistava tuote! 

Kiharien ylläpitoon oon tykännyt käyttää lakan sijasta suolasuihkeita ja tää Budgien suolasuihke on ollut ehdottomasti paras mitä oon ikinä kokeillut. Tämä ei jätä hiuksia tahmaisiksi tai kuiviksi, vaan tuo juuri sopivan määrän tekstuuria eikä hiusten kiilto tai pehmeys lähde pois tätä käyttäessä. Suosittelen kokeilemaan!

Viime kampaamokäynnillä kampaajani suositteli mua käyttämään hiusöljyjä ahkerammin, joten tämä pikkuruinen hiusöljy on päässyt osaksi mun hiustenhoitorutiineja. Laitan tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin noin pipetillisen, sillä jos tätä laittaa liikaa, niin lopputulos on rasvaletti - been there, done that...

Oon ennen käyttänyt ahkerasti Eos -huulirasvoja, mutta tämän testiin saatuani en ole käyttänyt enää mitään muuta kuin tätä! Tämä on ollut aivan huippu nyt talvella, kun huulet kuivuvat entistä enemmän. Laitan tätä yleensä iltaisin aika tuhdin kerroksen ja aamulla huulet ovat edelleen todella kosteutetut. Tämä toimii myös huulipunan alla pienissä määrin laitettuna! 

En oo ennen kokeillut korostuspuuteria irtopuuterin muodossa, mutta kannatti kokeilla! Tämä Kicksin kultainen korostuspuuteri on todella pigmenttinen ja tuo kunnon hohdon kasvoille. Luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi tätä voi sekoittaa kosteusvoiteeseen. Monikäyttöinen kaveri, jolla saa halutessaan kunnon megahohdon tai vaihtoehtoisesti luonnollisemman lookin.

Juuri tätä hiusnaamiota ei valitettavasti saa kaupoista, sillä meikäläinen tuunasi tämän itse! Olin Maria Nilan pr-tapahtumassa hiljattain ja siellä pääsi tekemään mieleisensä hiusnaamion. Sekoitin pipetillä naamioon argan öljyä sekä aivan taivaallista tuoksua, joka tuoksuu hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Voisin nuuhkutella tuota naamiota ihan kokoajan, sillä se tuoksuu vaan niin hyvältä!

Nyt kuulolle kuulaan meikkipohjan fanit! Oon kertonut oman suosikki meikkivoiteen kuulaan pohjan luomiseksi tässä postauksessa ja tätä viimeistelysuihketta testatessani hämmästyin suuresti. Suosittelen käyttämään tätä nimenomaan kevyempiin meikkivoiteisiin tai vaikkapa BB-voiteen päälle, sillä tämä todellakin tekee kuulaan pohjan vielä kuulaammaksi. Plussana vielä, että tuote tuoksuu mielettömän hyvältä, sillä Kicksin mattaversio tästä viimeistelysuihkeesta tuoksui enemmänkin hyttysmyrkyltä. Pointsit vielä tuotteen pienestä koosta, sillä sen saa kätevästi mukaan käsimatkatavaroihin lennolle.

___

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST