tiistai 5. maaliskuuta 2019

SITTENKIN HYVÄ ASU


Kuvasin pitkästä aikaa asukuvat tällä mun pikkukameralla, Panasonicin Lumix DMC-G7:lla ja tää on mun mielestä ihan loistava kamera tuotekuvien kuvaamiseen, mutta asukuviin tää ei toimi niin kuin haluaisin. Eri objektiiveja on kokeiltu joo, mutta kyllä se täyskennoinen kamera laajakulmaisiin asukuviin on vaan paras vaihtoehto. Kuvien huonompi laatu on ehdottomasti häiritsevin asia, minkä huomaan heti, jos olen kuvannut tällä pikkukameralla asukuvia. Toki Blogger huonontaa laatua jonkin verran lisää. Onko nää kuvat ihan nounou laadultaan vai onko tää kaikki vika vaan mun kriittisissä silmissä? Täyskennoisella kameralla saa ehdottomasti teräväpiirtoisemmat kuvat ja siitä ei voi kiistellä! 

Napsastiin nämä kuvat samalla kun oltiin viikko sitten Janinan kanssa käymässä kaupungilla. Käytiin tsekkaamassa uusi suomalainen Baby Jane leffa ennakkonäytöksessä ja jäi vähän hämmentyneet fiilikset leffan loputtua. Sofi Oksasen kirjaan perustuva elokuva ei ihan päässyt mun tai Janinan suosikkeihin, mutta tulipahan kuitenkin katsottua! En edes muista, milloin olisin viimeksi ollut leffassa - ehkä silloin, kun tuli se Cheek-elokuva ulos?

Mutta nyt tähän asuun! Mä tykkäsin tästä asusta tosi paljon, vaikka tää olikin sellainen ''kaapista ensimmäiset hyvältä näyttävät vaatteet, lempparitakki niskaan ja menoks'' -asu, mutta tää olikin loppujen lopuksi tosi kiva kokonaisuus. Ruskean eri sävyt yhdistettynä valkoiseen on tosi freesi valinta ja Adidaksen muhkulenkkaritkin on päässyt taas käyttöön. Ja jep - paljain nilkoin mentiin, mutta ei tullut edes kylmä! Nyt tosin ulkona ei näytä enää noin keväiseltä, kuin näissä kuvissa. Toivottavasti noi lumet sulaa äkkiä pois! Tuli kieltämättä pari ärräpäätä suusta aamulla, kun katsoin ikkunasta ulos ja vastassa olikin lumiset kadut ja lumiaurat. Olin jo päässyt niin kevätfiilikseen!

___

Takki - Kirppis
Paita - Bik Bok
Farkut - H&M
Kengät - Adidas
Laukku - Bik Bok
Lasit - H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST