tiistai 12. maaliskuuta 2019

RENTOA TIISTAITA


En oo pitänyt tota käärmevyölaukkua vielä ikinä noin vyötäröllä, joten päätin kokeilla, miltä se näyttäisi tämän oversize-villakangastakin kanssa. Mulle hyvin tyypillinen rento arki-asu näyttää yleensä tältä: iso takki, mukavat housut, neule, lenkkarit, hiuspanta ja arskat! Mulle tuli tästä asusta ihan mieleen mun yksi miltein tismalleen vuosi sitten blogissa nähty asu, josta myös tykkäsin tosi paljon. On muuten muokkaustyyli ja hiukset vaalentunut sitten viime vuoden!

Nuo pappahousut on itseasiassa kirppikseltä ja nyt vihdoin tarkeni mennä niiden kanssa ilman, että pisti sukkikset alle. Tykkään, miltä ne näyttää noiden muhkulenkkareiden kanssa - tosi maskuliininen, mutta silti just mun tyyliä. Kyselin Eetulta yks päivä, että oonko outo, kun jonain päivänä haluan pukeutua naisellisesti ja laittaa korot jalkaan, kun taas toisinaan pukeudun tosi rentoihin, baggyihin ja maskuliinisiin vaatteisiin. Sen kysymyksen jälkeen tajusin heti, että mä saan pukeutua ihan just niin kuin haluan. Joko naisellisesti, tai sitten vähemmän naisellisesti - sillä ei ole mitään väliä. 

Tälle päivälle mulla on suunnitelmissa käydä ottamassa kuvia ja hoitaa kaupungilla pari asiaa, jonka jälkeen oon loppuillan vain kotona koneen ääressä. Ihanaa viikon alkua teille!

___

Takki - Mummulta saatu
Neule - H&M
Housut - Kirppis
Kengät - Adidas
Laukku - Bik Bok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST