torstai 21. maaliskuuta 2019

KULLANKELTAISTA

Postaus sisältää mainoslinkin

Talvi meni aika beige-ruskea-valkoinen-musta väripaletilla, mutta nyt oon taas herännyt käyttämään värejä. Keltainen on ehdottomasti mun lempiväri ja nää kullankeltaiset bootsit on mun powerkengät, jotka sujautan jalkaan, kun tarvitsen vähän särmää pukeutumiseen. Yhdistin kenkien kanssa samaa väriä olevan neuleen ja asusta tuli tosi freesi sekä ennen kaikkea keväinen! Keltainen väri saa koko olemuksen pirteämmäksi ja siniset silmät korostumaan. 

Tähän saumaan olisi varmaan hyvä kertoa kuulumisia, mutta mulla ei oikeastaan ole mitään kummempaa kerrottavaa. Tää viikko on ollut aika hiljainen, enkä oo oikeastaan tehnyt mitään järkevää ja jo ennalta suunnittellut menot peruuntuikin tämän viikon osalta. Lauantaina kuitenkin juhlistetaan vuosipäiväämme ja Eetu on vapaalla pitkästä aikaa, joten meillä on viikonloppuna kunnolla aikaa toisillemme - tätä oon oottanut! Mulla on ollut töiden osalta aika hiljainen jakso nyt näinä talvikuukausina, mutta toivon, että kevättä kohden mullekin tulisi kutsu töihin useammin. Ainakin on saanut keskittyä blogihommiin sataprosenttisesti, jos ei muuta!

Ehkä mä en nyt höpise tämän enempää, kun mulla ei näyttävästi ole mitään järkevää kerrottavaa teille. Palataan siis sunnuntaina vähän henkilökohtaisemman postauksen parissa!

___

Takki - Kirppis
Neule - KappAhl (saatu pr-lahjana)
Housut - H&M
Kengät - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Laukku - Louis Vuitton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST