torstai 28. maaliskuuta 2019

HITTIBLEISERI


En tosiaan kekkuloinut tuolla ulkona vielä pelkkä kevyt bleiseri päällä, vaan halusin ottaa kuvat ilman takkia, jotta tää bleiseri pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Bleiseri on kirppislöytö ja hintaa tällä oli alle kymmenen euroa! Oon toitottanut täällä niin paljon siitä, että parhaimmat oversize-bleiserit löytyy ehdottomasti kirppareilta. Kannattaa rohkeasti käydä kokeilemassa, jos isohko bleiseri on hakusessa. Ja jos olkatoppaukset hirvittää, ne voi helposti purkaa pois. Kirppislöydöistä puheen ollen: kävin maanantaina Uffilla ja löysin 14 eurolla kaksi aivan täydellistä trenssiä kevääksi ja kesäksi! Tuun esittelemään molemmat takit mahdollisimman pian täällä blogin puolella, mutta mun Instagram-seuraajat näkikin jo niistä pienen vilauksen Storyn puolella. Vitsi mitä löytöjä!

Yhdistin tähän asuun yksinkertaisen valkoisen teepparin sekä rennot suorat housut. Jos tästä asusta olisi halunnut vähän fiinimmän, olisin heittänyt jalkaan valkoiset nilkkurit, mutta Addun muhkut käy myös todella hyvin tähän asuun, jolloin kokonaisuudesta tulee rennompi! Tykkään erityisesti tässä asussa feminiinisten ja maskuliinisten vaatteiden ja asusteiden yhdistämisestä toisiinsa.

Tällaiset ylisuuret bleiserit on tänäkin vuonna aika kovassa huudossa ja en yhtään ihmettele.  Näitä pystyy yhdistelemään moneen erilaiseen asuun arjessa ja myös juhlassa vaikkapa midihameen kanssa. En malta odottaa, että pääsen yhdistämään tämän bleiserin pidempien farkkushortsien kanssa kesällä!

___

Bleiseri - Kirppis
Housut - Bik Bok
Kengät - Adidas
Laukku - Mummulta saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST