sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

ELÄMÄNI RAKKAUDELLE

Nuorempana ajattelin, että kukaan ei voisi mun kaltaiseen rakastua. En ollut se tyttö, kenestä joku kiinnostuisi. Haaveilin aina siitä, että kunpa jonain päivänä aikuisena mulla olisi mies, jolle olisin kaikki kaikessa. Jonka kanssa haluan jakaa asunnon, mennä joskus naimisiin ja matkustaa maailman ääriin. Ajattelin, että sellasta rakkautta ei ole olemassakaan, kuin korkeintaan elokuvissa.

Kun muutin omilleni vuonna 2013, mun elämässä kääntyi kokonaan uusi sivu. Näin sut ensimmäistä kertaa ja mun koko elämä muuttui. En saanut sua pois mun mielestäni ja halusin tehdä kaikkeni, että haluaisit olla mun kanssa. Hetken kuluttua tiesin, että oot se oikea.

Vaikka meidän rakkauden alku ei ollut todellakaan mitään ruusuilla tanssimista, mä tiesin, että sun takia mun kannattaa taistella. Mä pakkasin mun elämäni Porissa muuttolaatikoihin ja lähdin sun kanssa Helsinkiin rakentamaan uutta elämää. En kadu päivääkään. Helsinki oli sitä, mitä me tarvittiin puhtaalta pöydältä aloittamiseen. Oot ehdottomasti parasta, mitä mun elämässä on tapahtunut. Jokainen päivä minkä vietän sun kanssa on mun elämäni paras päivä. En saa katsettani susta irti ja ne kuuluisat perhoset vatsanpohjassa lentelee edelleen.Tuntuu vieläkin niin utopistiselta, että oon löytänyt sut - elämäni rakkauden. Sun kanssa elämä on niin erityistä. Me tehdään molemmat samaa juttua ja täydennetään toinen toisiamme. Vaikka mun elämä on tällä hetkellä aika vuoristorataa, sä saat mut pidettyä raiteilla ja uskomaan parempaan huomiseen. Sä saat mut aina hyvälle tuulelle. Sä saat mut olemaan kiitollinen elämästä. 

Näihin vuosiin on mahtunut vaikka mitä. Kaksi muuttoa, monen monta ulkomaanmatkaa takana ja edessä, tuhansia pusuja ja haleja, paljon nauruhepuleita ja kaiken kaikkiaan viisi vuotta täyttä rakkautta. Me ollaan ehditty kokea monet ylä- sekä alamäet ja mä uskon, että kaiken tämän jälkeen meidän rakkaus kestää mitä vaan. Sä oot se tyyppi, jonka kanssa haluan kiertää koko maailman, sanoa joskus tahdon sekä ostaa unelmiemme asunnon. Sä oot se, jonka kanssa haluan elää tämän elämän. 

Viisi vuotta on nyt takana ja toivottavasti saisin olla koko loppuelämäni sun vierellä. Nämä sanat ei riitä mitenkään kertomaan sitä, miten paljon sua rakastan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST