sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

ASUKUVAT, JOTKA MEINASI JÄÄDÄ JULKAISEMATTA


Alunperin mun ei pitänyt jakaa näitä asukuvia täällä blogissa ollenkaan, koska en aluksi nähnyt näissä kuvissa mitään julkaisemisen arvoista. Perus arkiasu, mikä on miltein tismalleen samanlainen asu kuin vuosi sitten julkaisemani ja kuvatkaan ei mun osalta ole mistään parhaimmasta päästä, mutta päätinpä julkaista nämä silti. 

Otan asukuvia viikossa yleensä parisen kertaa, joten itsensä kuvaaminen on tuttua puuhaa ja myös se oma kroppa on tullut aika tutuksi, kun jatkuvasti viettää aikaa omien kuvien parissa niitä Lightroomissa muokaten ja Instagramiin ladaten. Välillä tekisi vaan mieli jättää kuvat julkaisematta ja mennä peiton alle mököttämään omaa ulkomuotoaan, mutta ehkä mieluummin voisin vaan keskittyä itseni hyväksymiseen sellaisena kuin olen. 

Mulla ei oo hoikat pitkät jalat, hyvää luustoa kasvoissa tai valkoisinta hymyä, mutta se ei silti tarkoita, että en olisi hyvä tällaisena. Oon ennenkin puhunut täällä siitä, että itsensä hyväksyminen on pitkä prosessi ja vaikka oon tullut itsetuntoni kanssa reippaasti parempaan suuntaan, on välillä näitä huonompiakin päiviä, mutta huonotkin päivät voi kääntää hyväksi.

Elämä on liian lyhyt siihen, että viettää päivänsä sodassa itsensä kanssa.


Ps. Oli vielä pakko jakaa tämä tilannekuva, jossa hörötän joillekin Eetun vitseille, mutta tää kuva on mun mielestä mä aidoimmillani. Ja mä oon hyvä just näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST